مكمل های رژیمی برای سلامت افراد مضر هستند محققان هشدار می دهند؛ مین فود: پژوهشگران آگهی می دهند مصرف مكمل های رژیمی برای كاهش وزن می تواند عواقب شدیدی برای سلامت افراد جوان داشته باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد دریافته اند مصرف مكمل های رژیمی برای كاهش وزن، عضله سازی و ایجاد انرژی منجر به مرگ، ازكارافتادگی و بستری شدن در بیمارستان برای نوجوانان و جوانان می شود. نتایج این مطالعه نشان داد این نوع مكمل ها در مقایسه با ویتامین ها، با بروز سه برابری مشكلات سلامت در افراد جوان مرتبط هستند. در این مطالعه، پژوهشگران به بررسی گزارشات بروز حوادث بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۵ در آمریكا پرداختند و فاكتور پرخطر مربوط به حوادث شدید پزشكی نظیر مرگ، ازكارافتادگی و بستری شدن در بیمارستان را در افراد صفر تا ۲۵ سال كه با مصرف مكمل های رژیمی به خاطر كاهش وزن، عضله سازی با انرژی ارتباط داشت را بررسی كردند. پژوهشگران دریافتند در تولید خیلی از این محصولات، داروهای تقلبی، مواد ممنوعه، فلزات سنگین، آفت كش ها و سایر مواد شیمیایی خطرناك استفاده شده است. منبع: مین فود 1398/03/28 14:01:06 5.0 از 5 4390 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , پزشك , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی