پیش نویس چهار سند امنیت غذایی مورد بررسی قرار گرفت در جلسه هماهنگی شورای عالی سلامت؛ مین فود: جلسه هماهنگی به منظور برگزاری شانزدهمین نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دفتر معاون بهداشت وزارت بهداشت انجام شد و پیش نویس چهار سند مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، در جلسه هماهنگی به منظور برگزاری شانزدهمین نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با تاكید بر جایگاه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حل مشكلات سلامت كشور، اظهار داشت: با عنایت به مخاطرات منطقه، همچون مشكلاتی كه در كشورهای همسایه به سبب بیماری های واگیردار برای سلامتی جامعه ایران بالقوه وجود دارد، جایگاه این شورا در مواجهه با این مشكلات بسیار مهم می باشد. وی ادامه داد: اجرای سند ملی كنترل بیماری های غیر واگیر NCD، كنترل ریسك فاكتورها، كاهش مصرف نمك، كنترل غذاهای فرآوری شده، همگی مواردی هستند كه شورا در سیاستگذاری و ابلاغ آنها به دستگاه ها نقش اساسی دارد. در ادامه این جلسه، پیش نویس چهار سند امنیت غذایی، سند اختصاصی غذایی برای هفت استان، سلامت روان و سند NCD مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. شورای عالی سلامت و امنیت غذایی متشكل از اعضای همه دستگاه های در رابطه با سلامت است كه ۶ وزیر در آن حضور دارند و ریاست آن با رئیس جمهور و دبیر آن وزیر بهداشت است. منبع: مین فود 1398/04/22 15:27:26 5.0 از 5 4747 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی