سرطان، عامل اصلی مرگ ومیر كره ای ها در ۲۰۱۸ مین فود: داده های دفتر آماری در كره جنوبی نشان داده است كه سرطان سال قبل (2018) عامل اصلی مرگ و میر در این كشور بوده و از سال 1983 میلادی كه جمع آوری داده های مربوط به آن شروع شده، رتبه نخست را به خود مختص كرده است. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، آمار مرگ و میر ناشی از سرطان در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۵۴.۳ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای بوده است كه ۰.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است. سرطان ریه مرگبارترین مورد در بین مرگ و میرهای ناشی از سرطان در كره جنوبی بوده و به دنبال آن سرطان كبد، سرطان روده بزرگ، سرطان معده و لوزالمعده قرار داشته اند. بیماری قلبی با ۶۲.۴ مرگ و میر در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای دومین عامل مرگ و میر سال ۲۰۱۸ میلادی در این كشور بوده است. تعداد مرگ و میر ناشی از ذات الریه نیز در این سال در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای ۴۵.۴ نفر بوده است كه در رتبه سوم عوامل مرگ و میر این كشور قرار گرفته كه در مقایسه با سال قبل در این كشور با جمعیت رو به پیری یك رتبه ارتقا یافته است. شمار مرگ و میر ناشی از آلزایمر در جمعیت سالخورده كره جنوبی نیز افزایش یافته و به ۱۲ مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای رسیده است. این میزان نسبت به سال قبل ۲۲.۵ درصد افزایش داشته است. شمار مرگ و میر ناشی از خودكشی در سال ۲۰۱۸ میلادی در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای ۲۶.۶ نفر بوده است كه نسبت به سال قبل ۹.۵ درصد افزایش داشته و این عامل در رتبه پنجم این فهرست قرار گرفته است. خودكشی در كره جنوبی عامل اصلی مرگ در میان افراد بین ۱۰ تا ۳۹ ساله و دومین عامل مرگ و میر در افراد در دهه های ۴۰ و ۵۰ سالگی است. بنا بر گزارش خبرگزاری شینهوا، در همین حال تعداد مرگ و میرها در كره جنوبی۴.۷ درصد یا ۱۳ هزار و ۲۸۶ نفر در طول سال افزایش یافته و به ۲۹۸ هزار و ۸۲۰ نفر در سال ۲۰۱۸ میلادی رسیده است. این بالاترین تعداد از زمان آغاز به جمع آوری داده های مرتبط در سال ۱۹۸۳ میلادی است كه روند افزایشی را برای پنج سال متوالی ادامه می دهد. منبع: مین فود 1398/07/03 20:40:06 5.0 از 5 4998 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی