بهداشت بوفه مدارس چگونه نظارت می شود، تقسیم بندی بوفه ها در گزارش مین فود مطرح شد؛ مین فود: رئیس اداره بهداشت موادغذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، در مورد تشدید نظارت های بهداشتی بر بوفه مدارس و مراكز آموزشی كشور، توضیحاتی ارائه داد. سید رضا غلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به نحوه كنترل بهداشتی و بازرسی از بوفه مدارس و مراكز آموزشی اشاره نمود و اظهار داشت: برمبنای ابلاغی كه به معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور داشته ایم، نظارت های بهداشتی بر مدارس و مراكز آموزشی، پیش از شروع سال تحصیلی آغاز می شود. وی با اشاره به هماهنگی وزارت بهداشت با وزارت آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی برای نظارت بهداشتی بر بوفه مدارس، اضافه كرد: امسال، بوفه برمبنای نوع خوراكی ها و مواد غذایی كه دارند، تقسیم بندی شده اند. بطوریكه چهار دسته بوفه، برای نظارت های بهداشتی، تعریف شده است. غلامی افزود: دسته اول، بوفه هایی هستند كه فقط مواد غذایی بسته بندی شده دارای مجوز را عرضه می كنند. یعنی این مواد غذایی، نیاز به نگهداری در شرایط ویژه مثل یخچال را ندارند. البته این قبیل بوفه مدارس، بیشتر شامل مناطق محروم و دوردست كشور و مدارسی كه زیر ۱۰۰ نفر دانش آموز دارند. وی ادامه داد: دسته دوم بوفه مدارس، علاوه بر اینكه مواد غذایی دسته اول را دارند، می توانند از مواد غذایی استفاده كننده كه نیاز به نگهداری در یخچال دارد. مثل شیر پاستوریزه و...، كه باید داخل یخچال باشد. غلامی، به دسته سوم بوفه مدارس اشاره نمود و اظهار داشت: دسته سوم بوفه مدارس، علاوه بر داشتن مواد غذایی بوفه های نوع اول و دوم، غذاهای آماده می آورند كه احتیاج به گرم نگه داشتن هستند. مثل عدسی و لوبیا، كه لازم است حتما تجهیزات گرم كننده را داشته باشند. وی افزود: بوفه نوع چهارم كه همان سلف سرویس ها و آشپزخانه های پخت غذا هستند كه شامل مراكز آموزشی و دانشگاه ها می شود. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، درباب روند نظارت بر فعالیت بوفه های مدارس، اظهار داشت: ما، نظارت را بر چند فصل فعالیتی تقسیم بندی كرده ایم. نخست، بهداشت فردی مسئول بوفه است. اولویت كار در بوفه مدرسه، كارت بهداشت و همین طور پوشیدن لباس فرم است. غلامی اضافه كرد: فصل دوم نظارت های ما، بهداشت محیط بوفه مدرسه است. جمع آوری زباله و پوساند و همچنین، نظافت قفسه های بوفه، از مواردی است كه باید رعایت شود. وی، فصل سوم نظارت های بهداشتی را نحوه صحیح نگهداری مواد غذایی در بوفه دانست و اظهار داشت: بوفه ای كه غذایی را فرآوری می كند، باید نحوه نگهداری آنرا كه شامل دمای لازم برای سالم ماندن این قبیل مواد غذایی است، رعایت كرده و تجهیزات لازم را داشته باشد. غلامی در ادامه به نحوه بازرسی های نیروهای بهداشتی از بوفه ها اشاره نمود و اضافه كرد: نیروهای بهداشتی به تجهیزات پرتابل و دماسنج لیزری و نفوذی مجهز هستند. آنچه مسلم است، به شكلی برنامه ریزی شده كه با عنایت به نیروهای بهداشتی هر شهر و برمبنای جمعیت و تعداد مراكز آموزشی و مدارس، حداقل فصلی یكبار بازرسی و نظارت داشته باشند. وی اظهار داشت: در روستاها و شهرهای كوچك، با همكاری بهورزان، گاها این نظارت ها به ماهی دو بار برسد. غلامی اضافه كرد: علاوه بر این بازرسی ها، چنانچه از طرف اولیا و مربیان و خانواده ها، از نحوه بهداشت بوفه مدرسه شكایت داشته باشند، ما سركشی خواهیم كرد. ضمن اینكه بوسیله تماس با سامانه ۱۹۰ نیز، این بازرسی ها و نظارت ها صورت می گیرد. منبع: مین فود 1398/07/17 15:15:19 5.0 از 5 4803 تگهای خبر: برنامه , بسته بندی , پزشك , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی