معاون وزیر بهداشت اعلام كرد
به گزارش مین فود معاون بهداشت وزارت بهداشت از شیب نزولی میزان مبتلا شدن به آنفلوآنزا در كشور اطلاع داد.
به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دكتر علیرضا رئیسی ضمن اعلام این خبر اضافه كرد: از روز نهم الی شانزدهم آذرماه تعداد ۸۳۳۳ نفر از هموطنان به علت این بیماری به مراكز درمانی رجوع كردند كه نیمی از این افراد به علت شدت بیماری تنفسی احتیاج به بیشتر از دو روز بستری شدن در بیمارستان داشته و بقیه با مداوای سرپایی و یا بستری موقت ترخیص شده اند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: متاسفانه هفته گذشته تعداد ۲۵ مورد فوتی داشتیم كه اغلب این افراد دارای بیماری زمینه ای بوده اند و خوشبختانه مرگ مادر آبستن بر اثر این بیماری ثبت نشده است.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، رئیسی نمودار همه گیری آنفلوآنزا در كشور را روبه كاهش خواند و اضافه كرد: از هموطنان عزیز خواهشمندیم سفارش های وزارت بهداشت شامل رعایت بهداشت فردی بخصوص شستشوی مكرر دست ها با آب و صابون و در صورت مبتلا شدن به علائم آنفلوآنزا، استراحت كافی، نوشیدن مایعات فراوان، خودمحدودسازی و پرهیز از حضور در جمع را به دقت رعایت كرده و از مصافحه، دست دادن و روبوسی اجتناب كنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تاكید بر روال اطلاع رسانی وزارت بهداشت در مورد وضعیت آنفلوآنزا شنبه هر هفته اظهار داشت: پیشبینی می شود كه با عنایت به كاهش شیوع بیماری، هفته جاری و هفته آینده موارد مبتلا شدن با كاهش چشم گیر همراه باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب