رژیم غذایی كتوژنیك با بیماری آلزایمر مقابله می كند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود تحقیق جدید نشان داده است رژیم غذایی كم كربوهیدرات و پرچرب می تواند از راه حفاظت از نورون ها در مقابل مرگ در زمان پیشرفت بیماری آلزایمر، به مقابله با این بیماری كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، رژیم غذایی كتوژنیك، اصطلاحی است برای رژیم غذایی حاوی میزان كم كربوهیدرات ها. طبق این رژیم غذایی سفارش می شود افراد بیشتر كالری شان را از پروتئین و چربی بدست آورند و كمتر كربوهیدرات مصرف نمایند. در اوایل مبتلا شدن به بیماری آلزایمر، مغز بواسطه از دست دادن نورون های بینابینی معروف به GABAergic كه مسئول حفظ سایر نورون ها از سیگنال دهی بیش از حد زیاد هستند، بیش از اندازه برانگیخته می شود. از آنجائیكه نورون های بینابینی در مقایسه با سایر نورون ها احتیاج به انرژی بیشتری دارند، در زمان مقابله با پروتئین بتاآمیلوئید بیماری آلزایمر، بیشتر در معرض مرگ قرار می گیرند. همچنین مشخص شده است كه بتاآمیلوئید با تداخل در پروتئین حفظ كننده عملكردهای میتوكندری معروف به SIRT۳، به میتوكندری صدمه می رساند. در این مطالعه، محققان مشاهده نمودند موش های دارای میزان پایین SIRT۳، با نرخ بیشتر مرگ و میر و افزایش مرگ نورون های بینابینی روبرو بودند. همچنین مشاهده نمودند موش های دارای میزان پایین SIRT۳ كه رژیم غذایی كتوژنیك داشتند، كمتر با احتمال مرگ روبرو بودند. این رژیم غذایی باعث افزایش میزان SIRT۳ هم در موش ها شد. به گفته محققان، افزایش میزان SIRT۳ از راه پیروی از رژیم غذایی كتوژنیك امكان دارد روشی برای حفاظت از نورون های بینابینی و به تاخیرانداختن روند پیشرفت بیماری آلزایمر باشد. 1398/09/25 14:41:01 5.0 از 5 4576 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی