كاهش جهانی موارد مبتلاشدن به وبا مین فود: پیشرفت های بدست آمده در زمینه پیشگیری و كنترل بیماری وبا در بعضی از كشورهای اصلیِ محل شیوع این بیماری، با كاهش موارد جهانی مبتلاشدن به آن همراه بوده است. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اطلاعیه ای و با تاكید بر اقدامات موثر در پیشگیری و كنترل بیماری وبا در نقاط كانونی شیوع این بیماری همچون هائیتی، سومالی و كنگو اعلام نمود: موارد مبتلاشدن به وبا در سراسر جهان در سال ۲۰۱۸ كاهش ۶۰ درصدی داشته است. «تدروس آدهانوم قبریسوس»، دبیركل سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: كاهش موارد مبتلاشدن به بیماری وبا در چندین كشور اصلی شیوع این بیماری مشاهده شده كه حاكی از تقویت مشاركت كشورها در اعمال اقدامات جهانی با هدف كند ساختن و پیش گیری از شیوع وباست. وی اشاره كرد: راهكار دائمی برای ریشه كن ساختن بیماری وبا به تقویت دسترسی افراد به آب شرب سالم و رعایت بهداشت و نظافت بستگی دارد. به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۱۸ حدود ۴۹۹ هزار و ۴۴۷ مورد مبتلاشدن به وبا و ۲۹۹۰ مورد مرگ ناشی از آن در ۳۴ كشور گزارش شد. درحالیكه شیوع این بیماری در كشورهای مختلفی همچنان ادامه دارد موارد مبتلاشدن به این بیماری در سال ۲۰۱۹ روند كاهشی داشته است. منبع: مین فود 1398/09/30 13:39:14 5.0 از 5 4574 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , سایت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی