شب یلدا چه تنقلاتی بخوریم مین فود: متخصین طب سنتی سفارش می كنند در شب یلدا بهتر است از خوراكی ها و تنقلات مفید برای سلامت جسم و روح خود استفاده كنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در ایران كهن، دی ماه، چهار جشن را در بر داشت كه امروزه، از آن چهار، تنها شب اولین روز دی ماه یا شب یلدا را جشن می گیرند. «یلدا» واژه ای سریانی، به مدلول تولد و ولادت است؛ زایش خورشید یا مهر یا میترا. بنا بر باور پیشینیان، درانتها این شب دراز، كه اهریمنی و نامیمونش می دانستند، تاریكی شكست می خورد؛ روشنایی، پیروز می شود؛ خورشید، زاده می شود؛ و روزها رو به بلندی می نهد. این شب برای ایرانیان نحس بود و چون فرا می رسید، آتش می افروختند تا تاریكی و عاملان اهریمنی، نابود شده و بگریزند. مردم، گرد هم جمع شده و شب را با خوردن، نوشیدن و شادابی به سر می آوردند و خوانی ویژه می گستردند از میوه های تازه فصل و میوه های خشك. یلدا را می توان جشن و گردهمایی خانوادگی دانست. در شب یلدا، خویشاوندان نزدیك، در خانه بزرگ خانواده گردمی آیند و در سرمای آغازین زمستان، دور كرسی می نشینند و تا نیمه شب، میوه و آجیل می خورند و به فال حافظ گوش می سپارند و شاهنامه می خوانند. آجیل مخصوص و همه میوه های شب یلدا، جنبه نمادین دارند. بیشتر این میوه ها پُردانه هستند (نمادی از بركت خیزی و باروری) و سرخ رنگ (نمایندگان خورشید) مانند هندوانه، انار و چغندر پخته یا لبو. یلدا، نماد پیروزی نور بر تاریكی و مایه گسترش زندگانی تندرستانه است؛ پس نیك آن است كه آنرا با پرخوری و باهم خوری و برهم خوری، كه آفت های روش زندگی نوین اند، آلوده نكنیم. متصصین طب سنتی سفارش كرده اند، در این شب شام را سبك میل كنید و به فاصله ای حدود ۲-۱ ساعت، از خوان نعمت های خداوندی به خوبی بهره ببرید. آجیل شب یلدا، از گذشته ها شامل گندم، نخود برشته، شاهدانه، تخمه هندوانه و كدو، بادام، پسته، فندق، گردو، كشمش و مویز، انجیر و توت خشك، برنجك و... بوده ولی امروزه متأسفانه آجیل های مرسوم، بسیار شور هستند. مویز، توت و انجیر خشك را دریابید. جرم لبو، كمی حابس شكم است در صورتیكه آبی كه چغندر در آن پخته می شود، ملیّن طبع است؛ پس بهتر است لبو را با كمی از آب آن میل نمایید. ترشی ها برای بافت های عصبی مانند مغز و نخاع، دهانه معده، تاندون ها و لیگامان ها، پوست، و دهانه رحم زیان آور هستند. پس میوه های ترش نخورید و پرتقال، سیب، به یا انار شیرین را با فاصله از شام، نوش جان كنید. هندوانه را بسیار كم و به رسم یلدایی بخورید و در كنار آن از آجیل های گرم میل كنید تا گرفتار عارضه نشوید. همین طور سفارش می شود كه نوشیدنی های خوب فصل زمستان و شب یلدا مانند چای ایرانی با هل یا دارچین یا زعفران، دم نوش نعنا با كمی نبات، معجون شیربادام با هل و... میل شود. منبع: مین فود 1398/10/03 12:56:39 5.0 از 5 4940 تگهای خبر: آب , خوراكی , دارچین , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ کبد چرب قابل درمان است اگر با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی