بازدید كارشناسان غذا و دارو از كارخانه تولید كیك و كلوچه به دنبال وجود كیك های آلوده به قرص صورت گرفت؛ به گزارش مین فود پیرو موارد شكایتی در مورد برخی كیك های مشكوك، كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایران، از كارخانجات تولید كیك و كلوچه بازدید نمودند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پیرو موارد شكایتی واصله پیرامون وجود قرص در انواع كیك، كلوچه و ویفر، كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایران به همراه كارشناسان شبكه بهداشت و درمان شهر قدس، جهت بررسی صحت و سقم موضوع، از كارخانه تولید این محصولات بازدید نمودند. در این بازدید خطوط تولید، انبار مواد اولیه و انبار محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت. طبق بررسی های صورت گرفته مشخص شد با عنایت به نظارت مستمر مسئول فنی از خط تولید، وجود دوربین های امنیتی، پیوسته بودن خط تولید، وجود مخلوط كن در ابتدای خط تولید و فرایند حرارتی فرها جهت پخت كیك كه ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد است، در طول فرایند كلی پخت امكان اضافه شدن قرص و بعضاً سالم ماندن قرص در كارخانه تولیدی غیر امكان دارد. 1398/10/08 11:02:08 5.0 از 5 4471 تگهای خبر: پزشك , دارو , درمان , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی