رونمایی از دستگاه پروتز عصبی حركتی در دانشگاه علم و صنعت با حضور معاون علمی رییس جمهور صورت گرفت مین فود: دستگاه پروتز عصبی حركتی برای ركاب زدن افراد گرفتار ضایعه قطع نخاعی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران رونمایی گردید. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا پروتز عصبی پاراسایكلینگ برای ركاب زدن افراد گرفتار ضایعه قطع نخاعی با حضور سورنا ستاری معاون علمی وفناوری رئیس جمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران رونمایی گردید.تولید این دستگاه در پژوهشكده مهندسی و فناوری عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته است. این دستگاه به افراد گرفتار ضایعه نخاعی امكان می دهد تا با ركاب زدن مداوم از ایجاد عوارض خطرناكی همچون پوكی استخوان، زخم بستر، عفونت های كلیوی و مثانه، نارسایی های قلبی و عروقی و غیره جلوگیری نمایند. معكوس كردن روند پوكی استخوان ها و افزایش تراكم استخوان، كاهش اسپاسم، افزایش سطح ران، افزایش مصرف اكسیژن و بهبود عملكرد قلبی و ریوی، افزایش گردش خون و بهبود گام برداشتن در افراد گرفتار ام اس، پاركینسون و سكته مغزی و بهبود وضعیت روحی و روانی افراد گرفتار ضایعه نخاعی همچون فواید این دستگاه به حساب می آید. منبع: مین فود 1398/10/09 13:42:31 5.0 از 5 4869 تگهای خبر: دستگاه , صنعت , علم , فناوری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اهمیت حفظ ارز ترجیحی سازمان انتقال خون هیچ گاه در طبیعت سراغ قارچ ها نروید پرمخاطب ترین سایت اقتصادی کودکان بی تحرک با لطمه قلبی مواجه اند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی