نوشیدن قهوه به دوری از دیابت كمك می نماید یافته محققان سوئدی؛ مین فود: پژوهشگران در مطالعه ای جدید دریافتند نوشیدن قهوه می تواند به كاهش ریسك مبتلاشدن به دیابت نوع2 كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه پژوهشگران نشان میدهد شیوه آماده سازی قهوه در تأثیرات سلامت قهوه نقش دارد. «ریكارد لاندبر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوما سوئد، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان میدهد مصرف دانه قهوه برای تهیه قهوه موسوم به قهوه تصفیه شده تأثیر مثبتی بر كاهش ریسك ابتلاء به دیابت نوع۲ دارد. درحالیكه قهوه تهیه شده از پودر قهوه موسوم به قهوه جوشیده چنین فایده ای ندارد.» محققان در پژوهش های خود دریافتند افرادی كه دو یا سه فنجان قهوه تصفیه شده در روز مصرف می كردند در مقایسه با افرادی كه یك فنجان قهوه تصفیه شده در روز می نوشیدند ۶۰ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به دیابت نوع۲ روبرو بودند. مصرف قهوه جوشیده هیچ تأثیری بر ریسك ابتلاء به دیابت در این مطالعه نداشت. به گفته پژوهشگران، خیلی از افراد به اشتباه فكر می كنند قهوه فقط تأثیر منفی بر سلامت دارد چونكه مطالعات قبلی نشان داده اند كه قهوه جوشیده ریسك بیماری های قلبی و عروقی را به سبب وجود دیترپن بالا می برد. لاندبر در این زمینه می گوید: «اما مطالعات ما نشان میدهد با تصفیه قهوه، ماده دیترپن آن بوسیله تصفیه گرفته می شود. در نتیجه برای سلامت مفید خواهد بود.» منبع: مین فود 1398/10/11 23:42:32 5.0 از 5 5066 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی