نوشیدن قهوه به دوری از دیابت كمك می نماید یافته محققان سوئدی؛ مین فود: پژوهشگران در مطالعه ای جدید دریافتند نوشیدن قهوه می تواند به كاهش ریسك مبتلاشدن به دیابت نوع2 كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه پژوهشگران نشان میدهد شیوه آماده سازی قهوه در تأثیرات سلامت قهوه نقش دارد. «ریكارد لاندبر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوما سوئد، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان میدهد مصرف دانه قهوه برای تهیه قهوه موسوم به قهوه تصفیه شده تأثیر مثبتی بر كاهش ریسك ابتلاء به دیابت نوع۲ دارد. درحالیكه قهوه تهیه شده از پودر قهوه موسوم به قهوه جوشیده چنین فایده ای ندارد.» محققان در پژوهش های خود دریافتند افرادی كه دو یا سه فنجان قهوه تصفیه شده در روز مصرف می كردند در مقایسه با افرادی كه یك فنجان قهوه تصفیه شده در روز می نوشیدند ۶۰ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به دیابت نوع۲ روبرو بودند. مصرف قهوه جوشیده هیچ تأثیری بر ریسك ابتلاء به دیابت در این مطالعه نداشت. به گفته پژوهشگران، خیلی از افراد به اشتباه فكر می كنند قهوه فقط تأثیر منفی بر سلامت دارد چونكه مطالعات قبلی نشان داده اند كه قهوه جوشیده ریسك بیماری های قلبی و عروقی را به سبب وجود دیترپن بالا می برد. لاندبر در این زمینه می گوید: «اما مطالعات ما نشان میدهد با تصفیه قهوه، ماده دیترپن آن بوسیله تصفیه گرفته می شود. در نتیجه برای سلامت مفید خواهد بود.» منبع: مین فود 1398/10/11 23:42:32 5.0 از 5 5330 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی