خوردن پرتقال در زمستان فراموش نشود توصیه های طب سنتی؛ مین فود: پرتقال نشاط آور، مفرح قلب و مسكن تیزی و التهاب خون و صفرا است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، میوه های فصل زمستان هر یك دارای خواص زیادی برای سلامت افراد هستند كه در این بین پرتقال، با مزاج سردوتر خود، نشاط آور، مفرح قلب و مسكن تیزی و التهاب خون و صفرا و تشنگی و التهاب معده و كبد و ادرارآور است. هرچه پرتقال و نارنگی رسیده تر و شیرین تر باشند، سردی شان كمتر است و به اعتدال نزدیك می شوند. خوردن و بوییدن پرتقال و نارنگی در افرادی كه مشكلات گوارشی ندارند، می تواند سبب نشاط شود. افرادی كه مشكلات گوارشی چون نفخ، كندی گوارش، ریفلاكس و… دارند، باید در خوردن نارنگی و پرتقال احتیاط كنند. منبع: مین فود 1398/11/01 19:03:58 5.0 از 5 5078 تگهای خبر: سلامت , شیر , گوارش , میوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی