روغن زیتون سبب افزایش طول عمر می شود یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ به قول محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربی های مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب امکان دارد سال ها به طول عمر شما بیافزاید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، سرطان، بیماریهای عصبی مانند آلزایمر یا بیماریهای ریوی هستند. «مارتا گواش فر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می کند. ما باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی دقت کنیم و مطابق با نتایج ما، راه حل آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی بعنوان جایگزینی برای سایر چربی های ناسالم می باشد.» روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان های سالم، پلی فنول ها و ویتامین ها است و منبع خوبی از چربی های مونوغیراشباع سالم برای قلب است. به گفته گواش فر، «یک فرضیه این است که ممکنست مکانیسم های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته ها نقش داشته باشد.» استفاده از روغن زیتون همین طور می تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می خوردند. برای این مطالعه، پژوهشگران داده های بیش از ۹۰ هزار نفر از پرستاران و متخصصان سلامت را که در زمان شروع مطالعه در سال ۱۹۹۰ عاری از بیماری قلبی و سرطان بودند، تجزیه و تحلیل کردند. این افراد به مدت ۲۸ سال تحت نظر بودند. هر چهار سال یکبار، از آنها پرسیده می شد که غالباً چندین بار غذاهای خاصی نظیر چربی هایی مانند مارگارین، کره، سس مایونز، لبنیات پرچرب و روغن زیتون مصرف می کنند. در مقایسه با افرادی که هیچ گاه روغن زیتون مصرف نمی کردند، افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار داشتند. مرگ بر اثر یک بیماری عصبی و خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی نیز ۱۸ درصد کمتر بود. منبع: مین فود 1400/11/01 12:32:10 5.0 از 5 560 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی