دلیلهای کم اشتهایی سالمندان رئیس گروه تغذیه و امور دارویی عنوان كرد؛ مین فود: رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با دلیلهای کم اشتهایی افراد سالمند، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرشته فزونی، با اشاره به کاهش حس چشایی در سالمندان، اظهار داشت: با افزایش سن، حس چشایی کاهش پیدا می کند که موجب می شود لذت غذا خوردن کم شود و این احساس بی مزه بودن غذاها سبب تمایل بیشتر به مصرف شیرینی و شوری می شود. به گفته ی ایشان، تهوع، کاهش اشتها و تغییر طعم غذاها که از عوارض جانبی داروها خصوصاً داروهای مسهل و مُدر است نیز ممکنست منجر به عدم تمایل به غذا خوردن و حذف وعده غذایی اصلی در سالمندان شود. فزونی، مشکلات دندانی، ناتوانی های حرکتی، تحلیل عضلانی، کم تحرکی و محدودیت های مالی را از دیگر عوامل دریافت ناکافی مواد غذایی برشمرد. رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افسردگی در سالمندی را به عنوان یکی از دلیلهای کاهش اشتها در سالمندان برشمرد و همراهی فرزندان و نزدیکان با سالمندان را در حل این مشکل کمک کننده عنوان نمود. وی، آلزایمر و دمانس را نیز همچون مواردی برشمرد که موجب فراموشی در تهیه و خوردن غذا شده و یکی از علل سوءتغذیه در سالمندان شمرده می شود. فزونی با توجه به این که در سالمندان نیاز به انرژی کاسته می شود، اشاره کرد: پروتئین مورد نیاز بدن سالمندان باید از منابع باکیفیت بالا (از لحاظ پروتئین) مانند گوشت های کم چرب، مرغ، ماهی، سفیده تخم مرغ، فرآورده های لبنی بدون چربی یا کم چرب تامین شود. غلات و حبوبات نیز از منابع گیاهی پروتئین هستند که اگر با هم مصرف شوند اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کنند. رییس گروه تغذیه و امور دارویی معاونت بهداشتی با اشاره به کاهش جذب برخی ویتامین ها در دوران سالمندی اضافه کرد: جذب ویتامین D و کلسیم با افزایش سن کاهش پیدا می کند. بدین سبب نیاز بدن به مصرف منابع غنی کلسیم (مانند شیر و لبنیات) و ویتامین Dافزایش می یابد و سفارش می شود سالمندان مکمل ویتامین Dو کلسیم مصرف کنند. وی اشاره کرد: در این سنین جذب ویتامین B۱۲ در بدن نیز کاهش پیدا می کند بدین سبب مصرف مقدار مناسبی از گوشت قرمز، ماهی، شیر و تخم مرغ، طبق هرم گروههای غذایی سفارش می شود. فزونی با سفارش به مصرف غذاهای حاوی روی توسط سالمندان؛ گوشت، شیر، حبوبات و گندم را به عنوان منابع غذایی غنی روی معرفی نمود. منبع: مین فود 1401/07/20 16:47:11 5.0 از 5 517 تگهای خبر: اشتها , بهداشت , پزشك , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی