سیر و پیاز خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را كم می كنند مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود نتایج تحقیقات نشان می دهد خانمهایی كه زیاد سیر و پیاز مصرف می كنند كمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان سینه قرار دارند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در میان زنان است. محققان دانشگاه بافالو آمریكا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال كه سیر و پیاز زیاد مصرف می كنند در مقایسه با خانمهایی كه هیچگاه چنین سبزیجاتی مصرف نمی كنند ۶۷ درصد كمتر با ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه روبرو هستند. دانشمندان هنوز نحوه كاهش خطر سرطان سینه را از راه مصرف سیر و پیاز نمی دانند اما معتقدند آنها سرشار از تركیباتی هستند كه با سلول های تومور مقابله می كنند. طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریكا، سیر و پیاز غنی از آنتی اكسیدان فلاوونوئید و اس-آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده كه هر دو دارای خواص ضدسرطانی هستند. به گفته محققان، با بروز جهش در DNA، سلول های نرمال سینه سرطانی می شوند. با وجودیكه بعضی از این جهش ها ارثی هستند، اما اغلب تغییرات DNA در رابطه با سلول های سینه در طول زندگی ایجاد می شوند. از آنجائیكه هیچ شیوه قطعی و تضمین شده در جلوگیری از سرطان سینه وجود ندارد، اصلاح شاخص های پرخطر می تواند گامی در جهت مسیر درست باشد. 1398/08/05 22:05:14 5.0 از 5 4807 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , زندگی , سبزیجات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی