نقش ویتامین D در مقابله با كرونا یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو و دانشكده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اظهار داشت: كمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. ازاین رو اگر كمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس كرونا سخت ترمی شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، با تاكید به ضرورت آگاهی سطح سرمی ویتامین D كه نقش تعیین كننده ای برای تصمیم به مصرف مكمل ویتامین D برای مقابله با ویروس كرونا اظهار داشت: با عنایت به شرایط موجود جامعه و شروع ویروس كرونا بهتر است از سطوح سرمی كافی برای مقابله با ویروس كرونا برخوردار باشیم. وی تصریح كرد: ازاین رو اگر كمبود ویتامین D در بدن وجود دارد پیشنهاد این است كه ویتامین D دریافتی با مشا. ره متخصص تغذیه به صورت مكمل دریافت شود. این استاد دانشگاه پیشنهاد كرد: تأمین ویتامین D كافی از راه غذا واقعاً امكان پذیر نیست ویتامین D كه به صورت سنتز پوستی در نتیجه قرار گرفتن در معرض آفتاب ایجاد می شود و منظور ما از آفتاب مستقیم آفتابی است كه بیشتر در تابستان داریم و بدون ابر و شیشه به صورتی كه حداقل ۵ % بدن در معرض آفتاب قرار بگیریم ازاین رو بسیاری از مواقع از راه آفتاب مستقیم بویژه در شهرهای صنعتی امكان تأمین ویتامین D در بدن امكان پذیر نیست و ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد در روز از راه غذا به صورت كافی آن مقدار كه می خواهیم تأمین نمی گردد ازاین رو پیشنهاد این است كه از راه مكمل با مشورت مشاورین و متخصصین تغذیه جبران شود. وی در مورد چگونگی دریافت ویتامین D برای كودكان اضافه كرد: ویتامین D به اشكال مختلف موجود است هم فرم پاستیل وهم مكمل های مانند مكمل های مولتی ویتامین مینرال یا مكمل های تك مینرالی یا تك ویتامینی مثل ویتامین D كه لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد. میرزای رزاز خاطرنشان كرد: مطالعات نشان داده اند كه دریافت روزانه ویتامین D برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با بیماری ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحدی به صورت مصرف روزانه تأثیر بیشتری نسبت به دریافت مگا دوزهای ۵۰ هزار واحدی در ماه دارد. 1398/12/14 13:37:57 5.0 از 5 3480 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی