نقش ویتامین D در مقابله با كرونا یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود رئیس انستیتو و دانشكده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اظهار داشت: كمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. ازاین رو اگر كمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس كرونا سخت ترمی شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، با تاكید به ضرورت آگاهی سطح سرمی ویتامین D كه نقش تعیین كننده ای برای تصمیم به مصرف مكمل ویتامین D برای مقابله با ویروس كرونا اظهار داشت: با عنایت به شرایط موجود جامعه و شروع ویروس كرونا بهتر است از سطوح سرمی كافی برای مقابله با ویروس كرونا برخوردار باشیم. وی تصریح كرد: ازاین رو اگر كمبود ویتامین D در بدن وجود دارد پیشنهاد این است كه ویتامین D دریافتی با مشا. ره متخصص تغذیه به صورت مكمل دریافت شود. این استاد دانشگاه پیشنهاد كرد: تأمین ویتامین D كافی از راه غذا واقعاً امكان پذیر نیست ویتامین D كه به صورت سنتز پوستی در نتیجه قرار گرفتن در معرض آفتاب ایجاد می شود و منظور ما از آفتاب مستقیم آفتابی است كه بیشتر در تابستان داریم و بدون ابر و شیشه به صورتی كه حداقل ۵ % بدن در معرض آفتاب قرار بگیریم ازاین رو بسیاری از مواقع از راه آفتاب مستقیم بویژه در شهرهای صنعتی امكان تأمین ویتامین D در بدن امكان پذیر نیست و ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد در روز از راه غذا به صورت كافی آن مقدار كه می خواهیم تأمین نمی گردد ازاین رو پیشنهاد این است كه از راه مكمل با مشورت مشاورین و متخصصین تغذیه جبران شود. وی در مورد چگونگی دریافت ویتامین D برای كودكان اضافه كرد: ویتامین D به اشكال مختلف موجود است هم فرم پاستیل وهم مكمل های مانند مكمل های مولتی ویتامین مینرال یا مكمل های تك مینرالی یا تك ویتامینی مثل ویتامین D كه لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد. میرزای رزاز خاطرنشان كرد: مطالعات نشان داده اند كه دریافت روزانه ویتامین D برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با بیماری ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحدی به صورت مصرف روزانه تأثیر بیشتری نسبت به دریافت مگا دوزهای ۵۰ هزار واحدی در ماه دارد. 1398/12/14 13:37:57 5.0 از 5 3452 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی