نانوایی ها چگونه از كرونا مصون خواهند بود توصیه های بهداشتی؛ به گزارش مین فود رعایت نكات بهداشتی برای جلوگیری از انتشار كرونا در مشاغلی همچون نانوایی كه با تغذیه مردم به شكل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، اصلی ترین راه پیشگیری از انتشار ویروس كرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می توانند با رعایت نكات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در پیشگیری از شیوع این ویروس داشته باشند. یكی از مكان هایی كه بیشترین حضور مردم را در خود می بیند، نانوایی ها هستند كه لازم است نكات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری در این اماكن رعایت شود.مهم ترین نكات بهداشتی ضروری در نانوایی ها۱- آگاهی كاركنان نانوایی از علایم شایع ویروس كرونا (تب، سرفه خشك و تنگی نفس) بسیار ضروریست.۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علایم ابتلاء هیچگاه نباید به محل كار خود رجوع كنند.۳- از ورود افراد متفرقه به داخل كارگاه نانوایی باید خودداری شود.۴- در نانوایی ها یك فروشنده صرفاً برای دریافت وجه باید به كار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.۵- تا حد امكان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.۶- نانواها از ماسك و كلاه مناسب استفاده كنند.۷- شستشوی مكرر دست نانواها هر نیم ساعت یكبار ضروریست.۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی كه نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و پیش از شروع كار ضدعفونی و گندزدایی شود.۹- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام كنند و حداقل یكبار در روز لباس خویش را تعویض كنند.۱۰- با عنایت به ازدحام جمعیت و تشكیل صف های نانوایی مردم نكات بهداشتی را بیشتر رعایت نمایند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه كنند كه فاصله را رعایت نمایند.۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده كنید.۱۲- اگر در خود علایم بیماری را حس می كنید هیچگاه برای خرید نان به نانوایی نروید.۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری كنید. منبع: مین فود 1398/12/19 21:15:29 5.0 از 5 4098 تگهای خبر: بسته بندی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید جدیدترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی