نوشابه های شیرین قندی برای قلب مضر هستند نتایج پژوهش ها نشان می دهد؛ مین فود: مطالعه جدید نشان میدهد نوشابه های قندی با ایجاد اختلال در میزان كلسترول و تری گلیسیریدها سبب افزایش خطر بیماری قلبی و سكته می شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران دانشگاه تافتس بوستون آمریكا، نوشیدن بیش از یك قوطی نوشابه قندی یا آبمیوه در روز برای سلامت قلب و عروق خوب نیست. «نیكولا مك كئون»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «شواهد زیادی نشان میدهد كه بین مصرف نوشابه های قندی و تأثیرات مضر بر سلامت ارتباط وجود دارد.» به گفته پژوهشگران، نوشیدنی های نظیر نوشابه های گازدار، نوشابه های ورزشی و نوشیدنی های با طعم میوه بزرگ ترین منبع مواد قندی افزودنی هستند. تیم تحقیق دریافت نوشیدن بیش از یك قوطی نوشابه قندی در روز با ۵۳ درصد احتمال بیشتر تری گلیسیرید بالا و ۹۸ درصد احتمال بیشتر پایین بودن كلسترول خوب HDL مرتبط می باشد. یافته های این مطالعه مربوط به حدود ۶۰۰۰ شركت كننده است كه به طورمیانگین بیش از ۱۲ سال بین سال های ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۴ تحت نظر بودند. مك كئون در ادامه می افزاید: «نتایج ما بیان كننده این مطلب است كه محدودكردن و حتی حذف نوشابه های قندی ممكنست ایده خوبی برای افرادی باشد كه خواستار حفظ میزان نرمال كلسترول و تری گلیسیریدشان هستند.» منبع: مین فود 1398/12/22 15:43:56 5.0 از 5 3489 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی