نوشابه های شیرین قندی برای قلب مضر هستند نتایج پژوهش ها نشان می دهد؛ مین فود: مطالعه جدید نشان میدهد نوشابه های قندی با ایجاد اختلال در میزان كلسترول و تری گلیسیریدها سبب افزایش خطر بیماری قلبی و سكته می شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران دانشگاه تافتس بوستون آمریكا، نوشیدن بیش از یك قوطی نوشابه قندی یا آبمیوه در روز برای سلامت قلب و عروق خوب نیست. «نیكولا مك كئون»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «شواهد زیادی نشان میدهد كه بین مصرف نوشابه های قندی و تأثیرات مضر بر سلامت ارتباط وجود دارد.» به گفته پژوهشگران، نوشیدنی های نظیر نوشابه های گازدار، نوشابه های ورزشی و نوشیدنی های با طعم میوه بزرگ ترین منبع مواد قندی افزودنی هستند. تیم تحقیق دریافت نوشیدن بیش از یك قوطی نوشابه قندی در روز با ۵۳ درصد احتمال بیشتر تری گلیسیرید بالا و ۹۸ درصد احتمال بیشتر پایین بودن كلسترول خوب HDL مرتبط می باشد. یافته های این مطالعه مربوط به حدود ۶۰۰۰ شركت كننده است كه به طورمیانگین بیش از ۱۲ سال بین سال های ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۴ تحت نظر بودند. مك كئون در ادامه می افزاید: «نتایج ما بیان كننده این مطلب است كه محدودكردن و حتی حذف نوشابه های قندی ممكنست ایده خوبی برای افرادی باشد كه خواستار حفظ میزان نرمال كلسترول و تری گلیسیریدشان هستند.» منبع: مین فود 1398/12/22 15:43:56 5.0 از 5 3463 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی