آب و تغییرات اقلیم شعار روز جهانی آب ۲۰۲۰ مین فود: رئیس مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی آب، بر ارتباط ناگسستنی آب و تغییرات اقلیمی، تاكید نمود. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، در پیام دكتر جنیدی، آمده است؛ روز جهانی آب سال ۲۰۲۰، در مورد آب و تغییرات اقلیمی و ارتباط ناگسستنی بین آنها است. سازگاری با تاثیر تغییرات اقلیم بر آب از سلامت و جان انسان ها حفاظت می كند. استفاده بهینه از آب موجب كاهش گازهای گلخانه ای می شود. دسترسی به آب شرب سالم یكی از نیازهای اساسی جامعه بوده و بعنوان مهم ترین منبع حیاتی محسوب شده و اهمیت بسزایی در زندگی انسان دارد. امروزه تامین آب شرب سالم مورد نیاز و ارائه خدمات آبرسانی به مردم، یك مشكل اساسی در اغلب شهرها و روستاها می باشد. محدودیت منابع آب، تغییر اقلیم، افزایش جمعیت و آلودگی منابع آب، تامین آب شرب را با چالش مواجه می نماید. تامین و توزیع آب شرب سالم در جوامع شهری و روستایی یكی از راهكارهای اجرایی مهم در جهت حفظ سلامتی مردم و ارتقای سطح بهداشت عمومی است. روز جهانی آب كه از سال ۱۹۹۳ هر سال در ۲۲ مارس مصادف با دوم فروردین برگزار می شود، یك مراسم سالانه سازمان ملل است كه بر اهمیت آب شیرین تمركز دارد. موضوع روز جهانی آب سال ۲۰۲۰، در مورد آب و تغییرات اقلیم و ارتباط ناگسستنی بین آنها می باشد. سازگاری با تاثیر تغییرات اقلیم بر آب از سلامت و جان انسان ها حفاظت می كند. محور های كلیدی شعار سال ۲۰۲۰ عبارت است از: • ما نمی توانیم منتظر بمانیم. سیاست گذاران در حوزه اقلیم باید آب را در قلب برنامه های عملیاتی قرار دهند. • آب می تواند به مبارزه با تغییرات اقلیم كمك نماید. راهكارهای پایدار، مقرون به صرفه و قابل اجرا برای آب و فاضلاب وجود دارد. • هركس نقشی برای ایفا كردن دارد. در زندگی روزانه ما، گام های بسیار(شگفت آور) آسانی وجود دارد كه می توانیم برای رفع تغییرات اقلیم انجام دهیم. پنج وظیفه شهروندی در جهت حفظ آب سالم با انجام پنج تغییر همه ما می توانیم نقش مهمی را در حفظ آب ایفا كنیم: • دوش ۵ دقیقه ای بگیرید: هم اكنون كمبود آب از هر ۱۰ نفر ۴ نفر را متاثر می كند. باتوجه به ۸۰ درصد فاضلابی كه هیچ گاه تصفیه نخواهد شد، دوش های كوتاه مدت راه بسیار خوبی برای حفظ این منبع باارزش می باشد. • از مواد غذایی گیاهی بیشتر استفاده نمایید: تغییر در رژیم غذایی، خصوصاً مواد غذایی گیاهی می توانند انتشار گازهای گلخانه ای را تا ۸ گیگاتن در سال بر حسب دی اكسید كربن كاهش دهند. • مواد غذایی قابل خوردن را دور نریزید: حدودا یك سوم كل غذای تولید شده در جهان از بین رفته و به زباله تبدیل می شود. كاهش دورریز غذای شما موجب كاهش نیاز به كشاورزی می شود كه یكی از بزرگترین مصرف كنندگان آب شمرده می شود. • فناوری را خاموش كنید: هم اكنون ۹۰ درصد از تولید برق به صورت آبی تولید می شود. با خاموش كردن دستگاه ها زمانی كه از آنها استفاده نمی نماییم، نیاز به تولید انرژی هم كمتر می شود. • خرید با دوام: برای تولید یك جفت شلوار جین معمولی، ۱۰۰۰۰ لیتر آب مصرف می شود، كه این معادل با آبی است كه یك فرد در مدت ۱۰ سال برای آشامیدن مصرف می كند. تولید كالاهای مورد نیاز از منابع معتبر و بادوام می تواند تاثیر زیادی در مصرف آب و سایر منابع ضروری داشته باشد. منبع: مین فود 1399/01/03 20:29:49 5.0 از 5 3324 تگهای خبر: آب , برنامه , خدمات , خرید این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی