مصرف ماهی در طول حاملگی برای جنین پرفایده است محققان اذعان می كنند؛ مین فود: مطالعه جدید نشان میدهد مصرف متعادل ماهی در طول حاملگی مفید می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، ماهی منبع اصلی اسیدهای چرب اُمگا ۳ است كه برای رشد جنین مهم می باشد. اما برخی ماهی ها نظیر شمشیرماهی، كوسه و ماهی خال مخالی، حاوی میزان بالا جیوه هستند كه می تواند سبب لطمه نورولوژیكی شود. مطالعه جدید شامل ۸۰۵ جفت مادر و فرزند در ۵ كشور اروپایی بود. در طول حاملگی از زنان در مورد میزان مصرف ماهی شأن سوال پرسیده شد و آزمایش جیوه از آنها بعمل آمد. زمانیكه كودكان در سنین بین ۶ تا ۱۲ سال بودند، سلامت متابولیكی شأن ارزیابی شد. سلامت متابولیك شامل شاخصهای نظیر اندازه دوركمر، فشارخون و میزان كلسترول بود. محققان دانشگاه كالیفرنیا جنوبی دریافتند كودكانی كه مادرشان در زمان حاملگی یك تا سه بار در هفته ماهی خورده بود در مقایسه با كودكانی كه مادرشان كمتر از یك دفعه در هفته ماهی مصرف كرده بود، سلامت متابولیكی بهتری داشتند. اما پژوهشگران عنوان كردند در صورت مصرف بیش از سه وعده ماهی در هفته، فواید آن كاهش پیدا می كند. دكتر «لدا چاتزی»، عضو تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «زنان حامله باید یك تا سه وعده در هفته ماهی مصرف كنند و مصرف بیش از آن سفارش نمی گردد چونكه احتمال آلودگی ماهی با جیوه و سایر آلاینده های اُرگانیك وجود دارد.» محققان بر انجام مطالعات بیشتر دراین زمینه تاكید دارند. منبع: مین فود 1399/01/17 23:43:02 5.0 از 5 3564 تگهای خبر: سلامت , شیر , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی