چگونگی ثبت نام واحدهای صنفی كم خطر در سامانه وزارت بهداشت بعلاوه عكس به گزارش مین فود واحدهای صنفی برای شروع به كار در چارچوب طرح فاصله گذاری هوشمند می توانند در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام كنند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، مشاغل غیر پرخطر و كم ریسك در صورت تمایل اصناف و مشروط به دریافت تعهد برای اجرای دستورالعمل های بهداشتی از ۲۳ فروردین در استان ها و از ۳۰ فروردین در تهران شروع به كار می كنند.برای شروع فعالیت مشاغل كم خطر در طرح فاصله گذاری هوشمند، همه واحدهای صنفی باید در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام كنند.باید توجه كرد كه پس از رفتن به سامانه salamat.gov.ir صفحه ای به صورت زیر نمایش داده می شود كه باید بر روی گزینه سامانه ثبت نام اصناف و صنایع كلیك شود.بنابراین شما وارد سامانه شده و در صفحه جدید، در صورتیكه نخستین بار است وارد سامانه می شوید، گزینه ثبت نام جدید را وارد كنید: در این مرحله مطابق با تصویر زیر كد ملی، تاریخ تولد، شماره موبایل مقام مسئول واحد و كد امنیتی را وارد و گزینه "مرحله بعد"را انتخاب كنید تا كد تایید به تلفن همراه ثبت شده، ارسال شود. باید توجه كرد كه منظور از مقام مسئول همان مدیر، مالك، متصدی و كارفرما و كسی است كه مسئولیت پیگیری و اقدام، تا رفع كامل نقصها بهداشتی مكان بر عهده وی خواهد بود. در مورد فعالیتهای خانگی هم نام سرپرست خانوار ذكر می شود.در مرحله بعد، كد تایید به تلفن همراه شما ارسال می شود كه باید آنرا وارد كنید: باید توجه كرد درصورتی كه شماره تلفن همراه را اشتباه وارد كرده اید، می توانید گزینه "ویرایش اطلاعات" را انتخاب كنید. در نهایت پس از وارد كردن كد تایید، صفحه مركز سلامت محیط و كار نمایش داده می شود.حال اگر قبلا در سامانه ثبت نام كرده اید گزینه "ورود به سیستم(قبلا ثبت نام كرده ام) " را انتخاب كنید. در این صفحه شماره ملی و كد امنیتی را وارد كنید تا كد تایید برای تلفن همراه شما ارسال شود.بنابر اعلام راهنمای ورود به سامانه اصناف و صنایع كه از جانب وزارت بهداشت انتشار یافته، سپس وارد مرحله بعد شده و پس از وارد كردن كد تاییدیه كه برای تلفن همراهتان ارسال شده است، صفحه مركز سلامت محیط و كار نمایش داده می شود و می توانید واحد صنفی تان را ثبت كنید. 1399/01/23 13:52:09 5.0 از 5 3718 تگهای خبر: سلامت , سیستم , هوشمند , وزارت بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی