FDA تست بزاق تشخیص كووید-۱۹ را تایید نمود مین فود: سازمان غذا و داروی آمریكا (FDA) تست بزاق را برای تشخیص بیماری كووید-19 تایید نمود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، سازمان غذا و دارو آمریكا انجام تست بزاق برای تشخیص بیماری كووید-۱۹ را كه توسط پژوهشگران دانشگاه راتگرز و چند گروه دیگر ارائه شده بود مورد تایید قرار داد. این اولین تست بزاق برای تشخیص این بیماری است كه موفق به دریافت مجوز این سازمان شده است. این نوع تست جدید بزاق شرایطی را فراهم می سازد تا جمعیت بیشتری از افراد تحت تست های تشخیصی كروناویروس قرار گیرند. روش های فعلی در تشخیص بیماری كووید-۱۹ سواب بینی و حلق است. پژوهشگران آمریكایی اظهاركردند: تاثیر تایید این تست تشخیصی توسط سازمان غذا و داروی كشور حائز اهمیت می باشد. با انجام این تست دیگر كادر درمان هنگام نمونه برداری از حلق و بینی در معرض مبتلاشدن به بیماری قرار نمی گیرند. به گزارش مین فود به نقل از rutgers.edu، بگفته پژوهشگران با این روش می توان تعداد افرادی كه روزانه مورد آزمایش قرار می گیرند افزایش داد چونكه نمونه گیری بزاق توسط خود بیمار سریع تر انجام گرفته و نسبت به سواب بینی و حلق مقیاس پذیرتر است. منبع: مین فود 1399/01/29 20:38:01 5.0 از 5 2926 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی