یك صبحانه مقوی چه خاصیت هایی دارد؟ مین فود: صبحانه یكی از وعده های اصلی و حائز اهمیت می باشد و تاثیر بسیار زیادی بر تامین انرژی روزانه، سلامتی روان، جسم و خصوصاً بهبود عملكرد مغز دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بدون شک صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی روزانه است. این وعده حیاتی که باتوجه به تغییر سبک های زندگی عموماً نادیده گرفته می شود، تأثیر بسیار زیادی روی تامین انرژی روزانه، سلامتی روان، جسم و خصوصاً بهبود عملکرد مغز گروه های سنی مختلف دارد. اگر از خاصیت های یک صبحانه مقوی باخبر باشید، آماده کردن وعده صبحانه سخت نیست. علاوه بر نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد، به شما پیشنهاد می نماییم تا نگاهی به بلاگ «روز خودرا با یک صبحانه سالم، ساده و سریع شروع کنید» نیز داشته باشید. در ادامه به ۳ خاصیت اصلی وعده صبحانه اشاره شده است؛ مغذی و غنی شاید این سوال برایتان پیش بیاید که منظور از صبحانه غنی و مغذی چیست؟ منظور از صبحانه غنی و مغذی صبحانه ای است که مواد معدنی و انرژی مورد نیاز روزانه تان را تامین کند؛ استفاده از سبزیجات یکی از گزینه های پیش رو است. سبزیجات به سبب فیبر، انواع ویتامین، مواد معدنی ضروری و قند پایین، بهترین انتخاب برای داشتن یک صبحانه سالم است. جلوگیری از انواع سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون، پیش گیری از ابتلاء به دیابت و بیماری های قلبی، نمونه هایی از فواید مصرف سبزیجات برای سلامتی است. شاخص گلیسمی پایین شاخص گلیسمی، معیاری برای دسته بندی سرعت افزایش قند خون در اثر مصرف غذاها است و نشان میدهد مواد غذایی مختلف با چه سرعتی موجب افزایش قند خون می شوند. این دسته بندی از ۰ تا ۱۰۰ بوده و قند خالص دارای شاخص گلیسمی ۱۰۰ است. صبحانه شما باید حاوی موادی با شاخص گلیسمی پایین باشد، چونکه این مواد غذایی، سرعت جذب پایین تری دارند، به آرامی هضم می شوند، آزادسازی انرژی در آنها مدت زمان بیشتری طول می کشد و به طبع موجب احساس سیری طولانی مدت تر می شوند. حبوبات، مغزهای آجیل، دانه های گیاهی چون کنجد، زیتون، انواع سبزیجات و لبنیات همگی دارای شاخص گلیسمی پایین و گزینه های مناسبی برای صرف صبحانه هستند. فاقد چربی نیمرو، املت، سیب زمینی سرخ شده و انواع غذاهای چرب، همیشه انتخاب های هیجان انگیزی برای صبحانه هستند، اما متأسفانه یا خوشبختانه یکی دیگر از خاصیت های یک صبحانه مقوی، چرب نبودن آن است! صبحانه ای که با اضافه کردن روغن تهیه شده موجب احساس سنگینی در طول روز می شود، همین طور موجب می شود زودتر خسته شوید و در انجام کارهای روزانه کندتر پیش بروید. علاوه بر این مصرف غذاهای چرب می تواند موجب افزایش چربی خون و در نهایت سکته مغزی شود. توصیه می نماییم تا مواردی که قبل تر به آنها اشاره شد را در هنگام تهیه صبحانه لحاظ کنید، برای اینکه در صورت رعایت نکردن، وعده صبحانه ای که صرف می کنید نه فقط انرژی مورد نیازتان را تامین نمی کند و موجب احساس سیری شما نمی گردد بلکه مقدار کالری دریافتی تان را بالا می برد. طبق خاصیت هایی که برای یک صبحانه مقوی مطرح کردیم، کنجد و محصولات کنجدی می تواند گزینه مناسبی برای صبحانه باشد. وجود انواع ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان، پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب ضروری تنها نمونه هایی از خواص دانه های کنجد است. کارخانه حلوای عقاب با تولید طیف گسترده ای از فراورده های کنجدی، کار را برای آماده سازی صبحانه آسان تر کرده است. گروه حلوا، گروه کنجد، گروه کنجدبار، گروه کرم کنجد و گروه ارده نمونه هایی از گروه محصولات شرکت حلوای عقاب است که باتوجه به گوناگونی ذائقه ها و همین طور رعایت تمامی استانداردها همچون استاندارد IFC و BRC، تولید می شوند و می تواند دغدغه شما را نسبت به تهیه یک صبحانه مقوی، سالم و البته ساده برطرف کند. این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد. منبع: مین فود 1399/03/04 15:23:47 5.0 از 5 2816 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , استاندارد , ایمنی , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی