وضعیت خوب ویتامین D عامل محافظ در مقابل سرطان یافته محققان فنلاندی؛ طبق نتایج تحقیق جدید، وضعیت خوب ویتامین D بدن هم در جلوگیری از سرطان و هم تشخیص چندین نوع سرطان مفید است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه فنلاند شرقی، تأثیرات ضدسرطانی ویتامین D در پیشگیری و درمان سرطان روده و سرطان های خون کاملاً مشهود است. بعلاوه واکنش دهی بالا ویتامین D می تواند با خطر کمتر مبتلا شدن به سرطان ارتباط داشته باشد. باآنکه میزان واکنش دهی ویتامین D در میان افراد مختلف فرق می کند. ویتامین D همواره به خاطر نقش اصلی اش در سلامت استخوان ها شناخته شده است اما محققان معتقدند این ویتامین سیستم ایمنی را تنظیم کرده و تأثیرات ضدسرطانی آن عمدتاً از راه سلول های ایمنی نظیر مونوسیت ها و سلول های T ایجاد می شود. ویتامین D تاثیراتش را از راه گیرنده ویتامین D (VDR) بدست می آورد که فاکتور رونویسی دخیل در بیان و تنظیم اپی ژنتیکی ژن های بیشماری است. میزان کم ویتامین D منجر به عملکرد نامطلوب VDR شده و در نتیجه ریسک تبدیل سلول ها به سلول های سرطانی غیرقابل کنترل افزایش می یابد. در سایر انواع سرطان ها نظیر سرطان پروستات و سینه هم، میزان کم ویتامین D با احتمال بالاتر وقوع سرطان و تشخیص ضعیف تر مرتبط می باشد. با این حال یافته ها نشان داده است که مکمل ویتامین D همواره باعث کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از سرطان نشده است و تأثیر آن، به میزان واکنش دهی فرد به ویتامین D بستگی دارد. منبع: minfood.ir 1399/03/28 22:36:43 5.0 از 5 2921 تگهای خبر: ایمنی , درمان , سرطان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید چرا در باران پیاده روی کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی