ارتباط مصرف لبنیات و غذاهای چرب با بروز آكنه در بزرگسالان یافته محققان فرانسوی؛ به گزارش مین فود به قول محققان، تغذیه مناسب مولفه مهم درمان بیماری آكنه است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه بیشتر از ۲۴ هزار فرد بزرگسال فرانسوی نشان داده است خوراک شیرین و چرب بویژه شیرشکلات، نوشیدنی های شیرین، محصولات لبنی و غذاهای چرب و شیرین، همگی احتمال بروز جوش صورت را زیاد می کند. دکتر «امیلی اسبیدیان»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان موندور فرانسه، در اینباره می گوید: «یافته ها از این فرضیه دفاع می کند که رژیم غذایی غربی که مملو از محصولات حیوانی و غذاهای چرب و قندی است، با بروز آکنه در بزرگسالی مرتبط می باشد.» به گفته محققان، یکی از علل بروز آکنه ناشی از رژیم غذایی مملو از قند ایجاد تغییر در پویایی عادی هورمون های فرد است. این رژیم غذایی پرقند می توانند باعث افزایش انسولین شده و بر سایر هورمون ها تاثیر گذارد که منجر به بروز آکنه می شود. در مطالعه جدید، به بررسی افراد بزرگسال پرداخته شد و فقط جوانان زیر ۱۸ سال مورد بررسی قرار نگرفتند. این مطالعه خیلی دقیق بود. هزاران شرکت کننده فرانسوی گزارش ۲۴ ساعته رژیم غذایی شأن را در طول یک دوره دو هفته ای عرضه کردند. نتیجه نشان داد برخی مواد خوراکی نظیر لبنیات، مواد خوراکی چرب و شیرین، از محرک های احتمالی آکنه هستند. البته مقدار مصرف هم بسیار مهم می باشد. بعنوان مثال، نوشیدن روزانه یک لیوان شیر احتمال آکنه را تا ۱۲ درصد و نوشیدن یک نوشیدنی قندی نظیر نوشابه گازدار این ریسک را تا ۱۸ درصد بالا می برد. اما نوشیدن ۵ لیوان نوشابه قندی یا شیر در روز به تریتب این احتمال را دو برابر یا ۷۶ درصد بالا می برد. همچنین یک وعده غذایی چرب نظیر برگرها یا شیرینی یعنی کوکی و دونات، احتمال آکنه را تا ۵۴ درصد بالا می برد. نوشیدن شیرشکلات هم با افزایش ۲۸ درصدی ریسک بروز آکنه مرتبط می باشد. یافته ها نشان داد مصرف غذاهای سالم تر نظیر سبزیجات، ماهی، و غذاهای گیاهی، با کاهش بروز آکنه در بزرگسالان مرتبط می باشد. منبع: minfood.ir 1399/04/01 14:58:35 5.0 از 5 2468 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی