ارتباط مصرف لبنیات و غذاهای چرب با بروز آكنه در بزرگسالان یافته محققان فرانسوی؛ به گزارش مین فود به قول محققان، تغذیه مناسب مولفه مهم درمان بیماری آكنه است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه بیشتر از ۲۴ هزار فرد بزرگسال فرانسوی نشان داده است خوراک شیرین و چرب بویژه شیرشکلات، نوشیدنی های شیرین، محصولات لبنی و غذاهای چرب و شیرین، همگی احتمال بروز جوش صورت را زیاد می کند. دکتر «امیلی اسبیدیان»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان موندور فرانسه، در اینباره می گوید: «یافته ها از این فرضیه دفاع می کند که رژیم غذایی غربی که مملو از محصولات حیوانی و غذاهای چرب و قندی است، با بروز آکنه در بزرگسالی مرتبط می باشد.» به گفته محققان، یکی از علل بروز آکنه ناشی از رژیم غذایی مملو از قند ایجاد تغییر در پویایی عادی هورمون های فرد است. این رژیم غذایی پرقند می توانند باعث افزایش انسولین شده و بر سایر هورمون ها تاثیر گذارد که منجر به بروز آکنه می شود. در مطالعه جدید، به بررسی افراد بزرگسال پرداخته شد و فقط جوانان زیر ۱۸ سال مورد بررسی قرار نگرفتند. این مطالعه خیلی دقیق بود. هزاران شرکت کننده فرانسوی گزارش ۲۴ ساعته رژیم غذایی شأن را در طول یک دوره دو هفته ای عرضه کردند. نتیجه نشان داد برخی مواد خوراکی نظیر لبنیات، مواد خوراکی چرب و شیرین، از محرک های احتمالی آکنه هستند. البته مقدار مصرف هم بسیار مهم می باشد. بعنوان مثال، نوشیدن روزانه یک لیوان شیر احتمال آکنه را تا ۱۲ درصد و نوشیدن یک نوشیدنی قندی نظیر نوشابه گازدار این ریسک را تا ۱۸ درصد بالا می برد. اما نوشیدن ۵ لیوان نوشابه قندی یا شیر در روز به تریتب این احتمال را دو برابر یا ۷۶ درصد بالا می برد. همچنین یک وعده غذایی چرب نظیر برگرها یا شیرینی یعنی کوکی و دونات، احتمال آکنه را تا ۵۴ درصد بالا می برد. نوشیدن شیرشکلات هم با افزایش ۲۸ درصدی ریسک بروز آکنه مرتبط می باشد. یافته ها نشان داد مصرف غذاهای سالم تر نظیر سبزیجات، ماهی، و غذاهای گیاهی، با کاهش بروز آکنه در بزرگسالان مرتبط می باشد. منبع: minfood.ir 1399/04/01 14:58:35 5.0 از 5 2628 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید جدیدترین ها اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ تحمل مردم خوزستان در آلودگی هوا از دست رفته است مگر می شود آلودگی هوا را عادی کرد؟ ساماندهی ۴۰۰ مدرسه با همکاری سپاه پاسداران تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی