چاقی كودكان با اختلالات روانی در بزرگسالی همراه می باشد مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه: به گزارش مین فود مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: داشتن الگوی غذایی متنوع برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های مزمن ضروری می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مرجان عجمی، اضافه کرد: اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین قبل از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل گشته است. شواهد نشان داده است مواجهه زودهنگام با شیوه زندگی ناسالم همچون مصرف زیاد غذاهای پرچرب، پرنمک و یا سرشار از قند و شکر مثل انواع فست فودها و شیرینی جات با خطر افزایش وزن و ابتلاء به بیماری های مزمن، مانند دیابت ملیتوس و بیماری های قلبی عروقی مرتبط می باشد.وی افزود: بعلاوه کودکان چاق به احتمال زیاد به بزرگسالان چاق تبدیل خواهند شد و چاقی یک عامل خطر مهم برای بیماری قلبی عروقی، فشارخون، اختلال چربی های خون، سندرم متابولیک، انواع سرطان، کیفیت پایین تر زندگی، افزایش ناتوانی و مرگ زودرس است و مشکلاتی به همراه نتایج روانی و اجتماعی همچون اضطراب و افسردگی منجر به افزایش هزینه های مراقبت های بهداشتی و کاهش کارآمدی در سنین بزرگسالی می شود.مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افزود: عوامل بسیاری با سلامتی و وضعیت وزن کودکان در ارتباط می باشد که همچون آن می توان به عوامل محیطی، تغذیه ای و رفتاری اشاره نمود. داشتن سبک زندگی سالم (تغذیه سالم و فعالیت فیزیکی کافی) یک اولویت است و نهادینه شدن آن در خانوارها می تواند سبب شکل گیری رفتارهای تغذیه ای صحیح از همان کودکی شود که به همراه یک الگوی زندگی پرتحرک می تواند باعث پیشگیری یا به تعویق انداختن ابتلاء به بیماری ها شود.عجمی، یکی از ضروریات اصول در داشتن یک رژیم غذایی با کیفیت را رعایت تنوع غذایی در دریافت گروه های غذایی دانست و بیان نمود: تنوع غذایی به معنای مصرف انواع متفاوت غذاها و گروه های غذایی مختلف در روز است که احتیاج به مواد مغذی ضروری را فراهم می آورد.وی اظهار داشت: بر مبنای شواهد تنوع رژیم غذایی دریافتی در کودکان به خصوص کودکانی که سو تغذیه دارند می تواند با شاخصهای انتروپومتریک آنها مثل رشد قدی در ارتباط باشد و کودکانی که تنوع غذایی پایینی دارند، ازاین رو می توان گفت داشتن الگوی غذایی متنوع نه تنها برای سلامت و جلوگیری از ابتلاء به بیماری های مزمن ضروریست بلکه برای رشد و تکامل مطلوب هم حائز اهمیت می باشد.مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه یک رژیم غذایی سالم، بر مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و مغزها، مصرف متوسط ماهی، غذاهای لبنی و مرغ، و مصرف محدود گوشت قرمز و فرآوری شده، کربوهیدرات هاتصفیه شده و شکر تاکید دارد، اظهارکرد: روغن های مایع گیاهی مثل کانولا آفتابگردان و زیتون که دارای اسیدهای چرب غیر اشباع هستند، بهتر است به جای روغن حیوانی و دنبه که سرشار از اسیدهای چرب اشباع استفاده گردد و مصرف روغن های گیاهی جامد و کره گیاهی که سرشار از اسیدهای چرب ترانس است، محدود می شود.عجمی اضافه کرد: ازاین رو داشتن سبک زندگی سالم، رعایت تنوع، تعادل و میانه روی در دریافت گروه های مختلف مواد غذایی و تحرک کافی از همان زمان کودکی به بهبود کیفیت زندگی و سلامتی کمک شایانی می کند. منبع: minfood.ir 1399/04/04 11:47:35 5.0 از 5 2486 تگهای خبر: اضافه وزن , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی