می خواهیم تأثیر كرونا بر مشكلات غذایی را به حداقل برسانیم مدیر گروه تحقیقات انستیتو تغذیه كشور: مدیر گروه تحقیقات انستیتو صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: به دنبال مداخلاتی هستیم كه تاثیرگذاری كرونا ویروس و مشكلاتی كه برای امنیت غذایی مردم به وجودآورده است را به بتوانیم به حداقل برسانیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فاطمه محمدی نصرآبادی، اضافه کرد: هم اکنون تحقیقاتی در مورد تاثیرگذاری کرونا ویروس بر روی امنیت غذا داریم که خیلی از اطلاعات خویش را از راه پرسشنامه آنلاین انجام می دهیم و این روش محدودیت هایی را به دنبال دارد و شاید همه اقشار جامعه را پوشش ندهد. وی، درباره فعالیتهای تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بیان نمود: وظیفه این گروه فراهم آوردن شواهد پژوهش محور جهت ارتقای غذا و تغذیه جامعه است و اینکه چاره هایی را برای بهبود وضعیت تغذیه مردم ارائه دهد که مهمترین و بیشترین جنبه ای که این گروه بر روی آن کار کرده، امنیت غذا و تغذیه است. مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، اظهار داشت: امنیت غذا و تغذیه به این مفهوم است که شرایطی را در جامعه فراهم نماییم تا مردم در همه زمان ها بتوانند به غذای کافی و ریزمغذی های موردنیاز و زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. این در شرایطی است که خیلی از کشورها بر روی این مساله کار می کنند. نصرآبادی افزود: یکی از مواردی که در سال های اخیر بر روی آن کار کردیم، تأثیر سیاست های مختلف دولت بر روی امنیت غذا و تغذیه مردم ایران بوده است که یکی از این سیاست ها که در کشور مشهور بوده، تبدیل سیاست یارانه کالایی به یارانه نقدی است که متاسفانه این مورد در گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه بر امنیت غذای مردم موثر نبوده و حتی در مواردی نا امنیت غذا را افزایش داده است. وی اظهارکرد: ما همچنان بر روی امنیت غذا و تغذیه و البته جنبه های دیگری همچون سیاست های ایمنی غذایی، سیاست های آموزش و پرورش برای وضعیت غذایی دانش آموزان و...، که همکاران فعالیت دارند، در حال کار کردن هستیم. مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، درباره سند جامع امنیت غذا و تغذیه که در سال ۹۱ نوشته شده و طی سال های اخیر این سند ارزشیابی شده است تا شاهد میزان موفقیت سند در بهبود تغذیه جامعه باشیم، اظهار داشت: با عنایت به تحریم های کشور در حال بررسی بر روی امنیت غذایی هستیم که چه مداخله ای در مورد امنیت غذا و تغذیه می توانیم انجام بدهیم تا دسترسی جامعه ما به غذای سالم و کافی بالاتر برود. 1399/04/11 23:02:42 5.0 از 5 2346 تگهای خبر: آب , ایمنی , برنامه , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی