می خواهیم تأثیر كرونا بر مشكلات غذایی را به حداقل برسانیم مدیر گروه تحقیقات انستیتو تغذیه كشور: مدیر گروه تحقیقات انستیتو صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: به دنبال مداخلاتی هستیم كه تاثیرگذاری كرونا ویروس و مشكلاتی كه برای امنیت غذایی مردم به وجودآورده است را به بتوانیم به حداقل برسانیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فاطمه محمدی نصرآبادی، اضافه کرد: هم اکنون تحقیقاتی در مورد تاثیرگذاری کرونا ویروس بر روی امنیت غذا داریم که خیلی از اطلاعات خویش را از راه پرسشنامه آنلاین انجام می دهیم و این روش محدودیت هایی را به دنبال دارد و شاید همه اقشار جامعه را پوشش ندهد. وی، درباره فعالیتهای تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بیان نمود: وظیفه این گروه فراهم آوردن شواهد پژوهش محور جهت ارتقای غذا و تغذیه جامعه است و اینکه چاره هایی را برای بهبود وضعیت تغذیه مردم ارائه دهد که مهمترین و بیشترین جنبه ای که این گروه بر روی آن کار کرده، امنیت غذا و تغذیه است. مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، اظهار داشت: امنیت غذا و تغذیه به این مفهوم است که شرایطی را در جامعه فراهم نماییم تا مردم در همه زمان ها بتوانند به غذای کافی و ریزمغذی های موردنیاز و زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. این در شرایطی است که خیلی از کشورها بر روی این مساله کار می کنند. نصرآبادی افزود: یکی از مواردی که در سال های اخیر بر روی آن کار کردیم، تأثیر سیاست های مختلف دولت بر روی امنیت غذا و تغذیه مردم ایران بوده است که یکی از این سیاست ها که در کشور مشهور بوده، تبدیل سیاست یارانه کالایی به یارانه نقدی است که متاسفانه این مورد در گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه بر امنیت غذای مردم موثر نبوده و حتی در مواردی نا امنیت غذا را افزایش داده است. وی اظهارکرد: ما همچنان بر روی امنیت غذا و تغذیه و البته جنبه های دیگری همچون سیاست های ایمنی غذایی، سیاست های آموزش و پرورش برای وضعیت غذایی دانش آموزان و...، که همکاران فعالیت دارند، در حال کار کردن هستیم. مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، درباره سند جامع امنیت غذا و تغذیه که در سال ۹۱ نوشته شده و طی سال های اخیر این سند ارزشیابی شده است تا شاهد میزان موفقیت سند در بهبود تغذیه جامعه باشیم، اظهار داشت: با عنایت به تحریم های کشور در حال بررسی بر روی امنیت غذایی هستیم که چه مداخله ای در مورد امنیت غذا و تغذیه می توانیم انجام بدهیم تا دسترسی جامعه ما به غذای سالم و کافی بالاتر برود. 1399/04/11 23:02:42 5.0 از 5 2561 تگهای خبر: آب , ایمنی , برنامه , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ جدیدترین ها شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس الکترونیک انتخابات نظام پزشکی تا ساعت 17 تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی