می خواهیم تأثیر كرونا بر مشكلات غذایی را به حداقل برسانیم مدیر گروه تحقیقات انستیتو تغذیه كشور: مدیر گروه تحقیقات انستیتو صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: به دنبال مداخلاتی هستیم كه تاثیرگذاری كرونا ویروس و مشكلاتی كه برای امنیت غذایی مردم به وجودآورده است را به بتوانیم به حداقل برسانیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فاطمه محمدی نصرآبادی، اضافه کرد: هم اکنون تحقیقاتی در مورد تاثیرگذاری کرونا ویروس بر روی امنیت غذا داریم که خیلی از اطلاعات خویش را از راه پرسشنامه آنلاین انجام می دهیم و این روش محدودیت هایی را به دنبال دارد و شاید همه اقشار جامعه را پوشش ندهد. وی، درباره فعالیتهای تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، بیان نمود: وظیفه این گروه فراهم آوردن شواهد پژوهش محور جهت ارتقای غذا و تغذیه جامعه است و اینکه چاره هایی را برای بهبود وضعیت تغذیه مردم ارائه دهد که مهمترین و بیشترین جنبه ای که این گروه بر روی آن کار کرده، امنیت غذا و تغذیه است. مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، اظهار داشت: امنیت غذا و تغذیه به این مفهوم است که شرایطی را در جامعه فراهم نماییم تا مردم در همه زمان ها بتوانند به غذای کافی و ریزمغذی های موردنیاز و زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. این در شرایطی است که خیلی از کشورها بر روی این مساله کار می کنند. نصرآبادی افزود: یکی از مواردی که در سال های اخیر بر روی آن کار کردیم، تأثیر سیاست های مختلف دولت بر روی امنیت غذا و تغذیه مردم ایران بوده است که یکی از این سیاست ها که در کشور مشهور بوده، تبدیل سیاست یارانه کالایی به یارانه نقدی است که متاسفانه این مورد در گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه بر امنیت غذای مردم موثر نبوده و حتی در مواردی نا امنیت غذا را افزایش داده است. وی اظهارکرد: ما همچنان بر روی امنیت غذا و تغذیه و البته جنبه های دیگری همچون سیاست های ایمنی غذایی، سیاست های آموزش و پرورش برای وضعیت غذایی دانش آموزان و...، که همکاران فعالیت دارند، در حال کار کردن هستیم. مدیر گروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، درباره سند جامع امنیت غذا و تغذیه که در سال ۹۱ نوشته شده و طی سال های اخیر این سند ارزشیابی شده است تا شاهد میزان موفقیت سند در بهبود تغذیه جامعه باشیم، اظهار داشت: با عنایت به تحریم های کشور در حال بررسی بر روی امنیت غذایی هستیم که چه مداخله ای در مورد امنیت غذا و تغذیه می توانیم انجام بدهیم تا دسترسی جامعه ما به غذای سالم و کافی بالاتر برود. 1399/04/11 23:02:42 5.0 از 5 2312 تگهای خبر: آب , ایمنی , برنامه , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جدیدترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی