زردچوبه دارای خواص ضد ویروسی است محققان چینی می گویند؛ مین فود: تحقیق جدید نشان میدهد تركیب طبیعی موسوم به كوركومین در زردچوبه می تواند به نابودی برخی ویروس ها كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد کورکومین می تواند از الودگی سلول ها به ویروس های قابل انتقال دستگاه گوارش (TGEV) جلوگیری نماید. مصرف این ترکیب در دوز بالا به نابودی ذرات ویروس منجر می شود.عفونت ناشی از TGEV سبب بیماری ای موسوم به گاستروانتریت قابل انتقال در خوک ها می شود که با اسهال، کم آبی شدید و مرگ هم راه است.در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای نابودی این ویروس وجود ندارد. اما پژوهشگران در تحقیق جدید دریافتند میزان بالاتر کورکومین سبب کاهش تعداد ذرات ویروس در محیط کشت سلول شد.دکتر «لیلان ژی»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه مهندسی ووهان چین، در این زمینه می گوید: «کورکومین دارای تأثیر بازدارندگی قابل توجهی بر مرحله جذب TGEV است و تأثیر مستقیمی بر غیرفعال سازی آن دارد. از اینرو کورکومین پتانسیل خوبی در پیش گیری از عفونت TGEV دارد.»مطالعات قبلی نشان داده اند که کورکومین از تکثیر برخی انواع ویروس ها همچون ویروس دنگی، هپاتیت B و زیکا جلوگیری می کند. این ترکیب همین طور دارای شماری از تأثیرات قابل توجه بیولوژیکی همچون ضدتومور، ضدالتهاب و ضدباکتری هم است. منبع: مین فود 1399/05/05 15:12:46 5.0 از 5 2180 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چرا باید کمتر پیتزا بخوریم تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی ارزان ترین پنل پیامکی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک چت روم،چت،چتروم خرید مکمل بدنسازی خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت شلوغ چت طراحی سایت فیش حج مشاوره روانشناسی تلفنی کمپ ترک اعتیاد پربیننده ترین ها راهکارهایی برای نگهداری صحیح لوازم در انبار روزه داری سبب پاکسازی بدن می شود بهترین نوشیدنی ها به وقت افطار آموزش ارز دیجیتال پربحث ترین ها چرا باید کمتر پیتزا بخوریم فرم DS 260 چیست تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند جدیدترین ها فرم DS 260 چیست چرا باید کمتر پیتزا بخوریم تصدی مسئولیت های مختلف را باید به جوانان داد رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند مصرف روزانه سیب و شاه توت احساس ضعف را از بین می برد سفارش هایی در رابطه با سلامت روان مادران آبستن رژیم غذایی گیاهی به حفظ سلامت قلب کمک می کند تخصیص بهینه منابع و هماهنگی میان دستگاهی راهکاره حوزه داروست احساساتی که نشان میدهد ضریب هوشی شما بالا است خدمات تصمیم المواقع وأنظمة الإنترنت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی