زردچوبه دارای خواص ضد ویروسی است محققان چینی می گویند؛ مین فود: تحقیق جدید نشان میدهد تركیب طبیعی موسوم به كوركومین در زردچوبه می تواند به نابودی برخی ویروس ها كمك نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد کورکومین می تواند از الودگی سلول ها به ویروس های قابل انتقال دستگاه گوارش (TGEV) جلوگیری نماید. مصرف این ترکیب در دوز بالا به نابودی ذرات ویروس منجر می شود.عفونت ناشی از TGEV سبب بیماری ای موسوم به گاستروانتریت قابل انتقال در خوک ها می شود که با اسهال، کم آبی شدید و مرگ هم راه است.در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای نابودی این ویروس وجود ندارد. اما پژوهشگران در تحقیق جدید دریافتند میزان بالاتر کورکومین سبب کاهش تعداد ذرات ویروس در محیط کشت سلول شد.دکتر «لیلان ژی»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه مهندسی ووهان چین، در این زمینه می گوید: «کورکومین دارای تأثیر بازدارندگی قابل توجهی بر مرحله جذب TGEV است و تأثیر مستقیمی بر غیرفعال سازی آن دارد. از اینرو کورکومین پتانسیل خوبی در پیش گیری از عفونت TGEV دارد.»مطالعات قبلی نشان داده اند که کورکومین از تکثیر برخی انواع ویروس ها همچون ویروس دنگی، هپاتیت B و زیکا جلوگیری می کند. این ترکیب همین طور دارای شماری از تأثیرات قابل توجه بیولوژیکی همچون ضدتومور، ضدالتهاب و ضدباکتری هم است. منبع: مین فود 1399/05/05 15:12:46 5.0 از 5 2450 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی