مواد قندی اضافی برای قلب مضر است مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود طبق نتایج یك مطالعه جدید، مصرف بیش از اندازه زیاد مواد قندی و شكر می تواند باعث تجمع چربی در اطراف قلب و شكم شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «سو یون یی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه مینهسوتا آمریکا، در اینباره می گوید: «وقتی که ما بیش از حد مواد قندی مصرف می نماییم میزان اضافی آن تبدیل به چربی شده و ذخیره می شود.» وی در ادامه می افزاید: «این بافت چربی مستقرشده در اطراف قلب و اطراف شکم باعث آزادشدن مواد شیمیایی ای در بدن می شود که می تواند برای سلامت قلب مضر باشد.» در این مطالعه، محققان مصرف بلندمدت نوشیدنی های قندی (نظیر نوشابه های گازدار) و موادخوراکی حاوی قندهای افزودنی (مانند غذاهای فراوری شده) و ارتباط شان را با ذخایر چربی در اطراف قلب و سایر اعضاء بررسی کردند. این مطالعه شامل بیشتر از ۳۰۰۰ فرد جوان سالم بود. یافته ها نشان داد مصرف مقادیر بیشتر نوشیدنی های قندی و موادقندی افزودنی در طول یک دوره ۲۰ ساله با انباشت چربی بیشتر در اطراف اعضای بدن مرتبط می باشد. از سوی دیگر، رسوبات چربی با ریسک بالاتر بیماری قلبی و دیابت مرتبط می باشد. منبع: minfood.ir 1399/05/08 21:41:33 5.0 از 5 2350 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی