حداقل زمان برای تولید واكسن كرونا چند سال است؟ مازندران متخصص ویروس شناسی پزشكی دانشگاه علوم پزشكی مازندران اظهار داشت: خصوصیات ویروس سبب شده تا پزشكان نیازمند زمان بیشتری برای تولید واكسن و داروی موثر آن باشند و به نظر می آید حداقل به یك سال زمان برای كشف و تولید واكسن كرونا زمان نیاز است. محمدرضا حق شناس در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه هنوز داروی جدیدی درمان کامل و قطعی کووید ۱۹ و یا واکسنی که ۱۰۰ درصد پیشگیری این بیماری را تضمین کند، پیدا نشده است، اظهار نمود: بر مبنای آمار، ابتلای باردیگر افرادی که در چهار ماه گذشته مبتلا شده بودند، نشان می دهد، اطلاعات امروز، در مواجهه با کووید ۱۹ هنوز ناکافی است.وی اضافه کرد: سوالاتی چون، آیا ویروس کرونا جهش یافت و یا ایمنی افرادی که مبتلا شده بودند پایین آمده که باردیگر مبتلا شدند، باید باردیگر بررسی شود.متخصص ویروس شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره میزان اثرگذاری واکسن کووید ۱۹، خاطرنشان کرد: برای دریافت واکسن ساخته شده ابتدا باید دید آیا اثرگذاری خوبی خواهد داشت یا خیر که خود جای سوال دارد.حق شناس با اشاره به اینکه، واکسن ساخته شده در روسیه، باید بعد از بررسی و عبور از تمامی پروتکل های بهداشتی، به تایید سازمان بهداشت جهانی برسد، اظهار داشت: به صورت معمول، تولید واکسن فرایند ای دارد که چهار یا پنج ماه از ساخت آن باید گذشته باشد که به تایید سازمان های جهانی برسد. وی افزود: بعد از تولید واکسن باید دید که آیا بدن بیمار در مقابل واکسن چه عکس العملی را نشان می دهد، آیا واکسن موثر واقع خواهد شد که در داخل آنرا تولید کنند یا خیر، به نظر می آید انجام آزمایش های اولیه بر روی مدلهای حیوانی و کوچک اهمیت دارد و سپس در صورت موثر بودن، می تواند اعلام گردد.متخصص ویروس شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: هنوز نمی توان با قاطعیت در مورد واکسن کرونا، نظر داد؛ تغییرات ساختاری در مورد ویروس کرونا کمتر بود و در دستیابی به واکسن مورد نیاز آن بیماری، نتایج خوبی به دست آمد اما به علت افزایش تغییرات ساختاری و جهشی در کرونا، هنوز نمی توان در مورد واکسن و داروی کرونا، با قطعیت ۱۰۰ درصدی سخن گفت.حق شناس در ادامه اظهار نمود: مردم حق دارند که جامعه علمی و پزشکی سرعت عمل بیشتری داشته باشند اما چون این ویروس ناشناخته است و عکس العمل های متفاوتی از خود در مقابل داروها نشان داده است برای محققین قابل پیشبینی نیست.وی اضافه کرد: تغییرات این ویروس آنقدر بالا است که حتی در حین رشد هم جهشی اتفاق می افتد و همین مساله باعث کند شدن روند درمان و کشف واکسن موثر این بیماری می شود.مسئول آزمایشگاه کرونای مازندران در ادامه تصریح کرد: این خصوصیات ویروس سبب شده تا پزشکان نیازمند زمان بیشتری برای تولید واکسن و داروی موثر آن باشند و به نظر می آید حداقل به یک سال زمان برای کشف و تولید واکسن کرونا زمان نیاز است.حق شناس با اشاره به اینکه، مسافرت، برگزاری مراسم عروسی، ختم و اجتماعات بهترین مکان ها برای انتقال این ویروس کشنده است، اظهار داشت: راه انتقال این ویروس، از شخص به شخص است و به علت پوشش دار بودن کرونا، افراد آلوده کانون انتقال این بیماری هستند، ازاین رو مردم ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، دست و صورت خویش را با آب و صابون بشویند. 1399/05/20 22:45:18 5.0 از 5 2075 تگهای خبر: آب , ایمنی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی