حداقل زمان برای تولید واكسن كرونا چند سال است؟ مازندران متخصص ویروس شناسی پزشكی دانشگاه علوم پزشكی مازندران اظهار داشت: خصوصیات ویروس سبب شده تا پزشكان نیازمند زمان بیشتری برای تولید واكسن و داروی موثر آن باشند و به نظر می آید حداقل به یك سال زمان برای كشف و تولید واكسن كرونا زمان نیاز است. محمدرضا حق شناس در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه هنوز داروی جدیدی درمان کامل و قطعی کووید ۱۹ و یا واکسنی که ۱۰۰ درصد پیشگیری این بیماری را تضمین کند، پیدا نشده است، اظهار نمود: بر مبنای آمار، ابتلای باردیگر افرادی که در چهار ماه گذشته مبتلا شده بودند، نشان می دهد، اطلاعات امروز، در مواجهه با کووید ۱۹ هنوز ناکافی است.وی اضافه کرد: سوالاتی چون، آیا ویروس کرونا جهش یافت و یا ایمنی افرادی که مبتلا شده بودند پایین آمده که باردیگر مبتلا شدند، باید باردیگر بررسی شود.متخصص ویروس شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره میزان اثرگذاری واکسن کووید ۱۹، خاطرنشان کرد: برای دریافت واکسن ساخته شده ابتدا باید دید آیا اثرگذاری خوبی خواهد داشت یا خیر که خود جای سوال دارد.حق شناس با اشاره به اینکه، واکسن ساخته شده در روسیه، باید بعد از بررسی و عبور از تمامی پروتکل های بهداشتی، به تایید سازمان بهداشت جهانی برسد، اظهار داشت: به صورت معمول، تولید واکسن فرایند ای دارد که چهار یا پنج ماه از ساخت آن باید گذشته باشد که به تایید سازمان های جهانی برسد. وی افزود: بعد از تولید واکسن باید دید که آیا بدن بیمار در مقابل واکسن چه عکس العملی را نشان می دهد، آیا واکسن موثر واقع خواهد شد که در داخل آنرا تولید کنند یا خیر، به نظر می آید انجام آزمایش های اولیه بر روی مدلهای حیوانی و کوچک اهمیت دارد و سپس در صورت موثر بودن، می تواند اعلام گردد.متخصص ویروس شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: هنوز نمی توان با قاطعیت در مورد واکسن کرونا، نظر داد؛ تغییرات ساختاری در مورد ویروس کرونا کمتر بود و در دستیابی به واکسن مورد نیاز آن بیماری، نتایج خوبی به دست آمد اما به علت افزایش تغییرات ساختاری و جهشی در کرونا، هنوز نمی توان در مورد واکسن و داروی کرونا، با قطعیت ۱۰۰ درصدی سخن گفت.حق شناس در ادامه اظهار نمود: مردم حق دارند که جامعه علمی و پزشکی سرعت عمل بیشتری داشته باشند اما چون این ویروس ناشناخته است و عکس العمل های متفاوتی از خود در مقابل داروها نشان داده است برای محققین قابل پیشبینی نیست.وی اضافه کرد: تغییرات این ویروس آنقدر بالا است که حتی در حین رشد هم جهشی اتفاق می افتد و همین مساله باعث کند شدن روند درمان و کشف واکسن موثر این بیماری می شود.مسئول آزمایشگاه کرونای مازندران در ادامه تصریح کرد: این خصوصیات ویروس سبب شده تا پزشکان نیازمند زمان بیشتری برای تولید واکسن و داروی موثر آن باشند و به نظر می آید حداقل به یک سال زمان برای کشف و تولید واکسن کرونا زمان نیاز است.حق شناس با اشاره به اینکه، مسافرت، برگزاری مراسم عروسی، ختم و اجتماعات بهترین مکان ها برای انتقال این ویروس کشنده است، اظهار داشت: راه انتقال این ویروس، از شخص به شخص است و به علت پوشش دار بودن کرونا، افراد آلوده کانون انتقال این بیماری هستند، ازاین رو مردم ضمن رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، دست و صورت خویش را با آب و صابون بشویند. 1399/05/20 22:45:18 5.0 از 5 1902 تگهای خبر: آب , ایمنی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی