آیا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ به گزارش مین فود، سکته مغزی یکی از دلایل اصلی مرگ و ناتوانی در جهان است و فشار خون بالا در بروز حدود ۵۷ درصد از موارد سکته مغزی نقش دارد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، این در حالیست که گفته میشود مصرف ماست می تواند فشار خون را کم کند و عملکرد عروقی را خصوصاً در اشخاصی که فشار خون بالا دارند، بهبود بخشد. چرا ماست می تواند خطر سکته را کاهش دهد؟ ماست سرشار از باکتری های مفید برای سلامت روده است: یکی از علل احتمالی تأثیر ماست در پایین آوردن خطر سکته، وجود پروبیوتیک ها است. این باکتری های مفید به تعادل میکروبیوم روده کمک می کنند و مطالعات نشان می دهد که سلامت روده با عواملی مانند فشار خون و التهاب بدن ارتباط مستقیم دارد. روده سالم سبب تولید ترکیبات مفیدی مانند اسیدهای چرب زنجیره کوتاه می شود که سلامت قلب را تقویت می کنند. در مقابل، فقدان تعادل بین باکتری های «خوب» و «بد» می تواند فشار خون را افزایش دهد و خطر سکته را بالا ببرد. از آنجائیکه ماست حاوی باکتری های مفید می باشد، مصرف آن می تواند تعداد پروبیوتیک ها را افزایش دهد، محیط روده را بهبود بخشد و مجموعه ای از آثار مثبت در بدن بوجود آورد و بنابراین احتمال سکته را کم کند. ماست غنی از مواد مغذی مفید برای قلب است: ماست مواد معدنی مهمی مانند کلسیم و پتاسیم دارد که در تنظیم فشار خون نقش دارند. تحقیقات پیوسته ارتباط این مواد را با کاهش خطر پرفشاری خون و سکته مغزی نشان داده اند. به گزارش ایندیپندنت، برای تقویت بیشتر سلامت قلب، ماست را با میوه های غنی از پتاسیم مانند موز، انار، کیوی یا آلبالو ترکیب کنید. منبع عالی پروتئین است: یک فنجان ماست ساده و بدون چربی حدود ۱۴ گرم پروتئین دارد، در حالیکه ماست یونانی در هر فنجان تا ۲۵ گرم پروتئین دارد. رژیم های پرپروتئین با کمک به حفظ ترکیب بدنی سالم بطور غیرمستقیم خطر سکته را کم می کنند. پروتئین سبب می شود در وعده های غذایی احساس سیری بیشتری داشته باشید، پرخوری نکنید و وزن متعادل داشته باشید که همه این عوامل در پایین آوردن خطر سکته موثرند.بطور خلاصه، منبع عالی پروتئین است: یک فنجان ماست ساده و بدون چربی حدود ۱۴ گرم پروتئین دارد، در صورتی که ماست یونانی در هر فنجان تا ۲۵ گرم پروتئین دارد. پروتئین سبب می شود در وعده های غذایی احساس سیری بیشتری داشته باشید، پرخوری نکنید و وزن متعادل داشته باشید که همه این عوامل در پایین آوردن خطر سکته موثرند. منبع: minfood.ir 1404/08/03 10:19:49 5.0 از 5 182 تگهای خبر: چربی , سلامت , غذا , میوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی