آثار منفی اضافه وزن در بیماران كرونا متخصص تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود یك متخصص تغذیه، به موضوع وزن در دوران كرونا اشاره نمود و اظهار داشت: اضافه وزن می تواند در بیماران مبتلا به كرونا تاثیرات منفی بر روی سیر بیماری داشته باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سوده رازقی، بیان داشت: اگر برای کاهش وزن از اپلیکیشن و شمارش کالری استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که مقدار انرژی دریافتی روزانه به کمتر ۱۲۰۰ کیلو کالری نرسد و کمتر شدن از این مقدار موجب ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می شود و مقاومت بدن در مقابل ویروس کرونا را می کاهد. وی به کاهش مصرف چربی های دریافتی اشاره نمود و اظهارداشت: اهتمام کنید بیشتر غذاها را به صورت آب پز، بخارپز و تنوری طبخ شود. چه روغن هایی مانند کره که بر پایه چربی حیوانی باشند و چه خیلی از روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، ذرت و…، اگر بیش از اندازه مصرف شوند می توانند ایمنی بدن را تضعیف کنند؛ بدین سبب چاره کار، کاهش مصرف روغن است و باید روغنی که برای غذا استفاده می شود روغن زیتون و کنجد باشد؛ البته مصرف این دو روغن نیز نباید بیش از نیاز بدن باشد امگا ۳ به تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در دوران کرونا کمک می نماید. این متخصص تغذیه، اظهار داشت: تا جایی که ممکنست در دوران کرونا هفته ای یکبار ماهی یا میگو مصرف شود برای اینکه مصرف این مواد غذایی انتخاب خوبی است، انواع ماهی که امگا ۳ بالایی دارند مانند شوریده و میگو سفارش می شود. رازقی اضافه کرد: اگر بهر دلیلی نمی توانیم ماهی مصرف نماییم، از مکمل امگا ۳ به صورت یک روز در بین در دوران کرونا استفاده نمائیم. چونکه مصرف آن کمک می نماید تا تعدل بین امگا ۳ و امگا ۶ در بدن برقرار باشد. وی در ادامه به مصرف سبزیجات و میوه جات اصرار کرد و بیان داشت: با حفظ تمام پروتکل های بهداشتی برای شست و شوی میوه ها و سبزیجات، روزانه به اندازه دو تا سه پیش دستی از سبزیجات استفاده گردد همین طور سه الی چهار واحد میوه مصرف شود؛ هر واحد میوه معادل یک میوه به اندازه یک کشت دست یا یک چهارم لیوان از آن میوه است. هر چه قدر تنوع میوه و سبزی از لحاظ رنگی بیشتر باشد مواد مغذی بیشتری به بدن می رسد. این متخصص تغذیه با اعلان اینکه مصرف قند و شیرینی را در دوران کرونا کاهش دهیم، گفت: تا جایی که ممکنست نوشیدنی های شیرین همچون انواع نوشابه ها، آب میوه های صنعتی، قند وشیرینی، انواع بیسکویت و کیک ها کمتر مصرف شود. مصرف قند و شیرینی جات می تواند موجب کاهش توان سیستم ایمنی بدن شود. وی اظهار داشت: ویتامین ها و مواد معدنی که برای مواجهه با وبروس کرونا بیشتر بر روی آنها تاکید گردیده است شامل ویتامین D، ویتامین C، منیزیم و روی است. رازقی، درباره مصرف ویتامین D، اضافه کرد: اگر سطح مصرف ویتامین D را نمی دانیم، مصرف روزانه ۲۰۰۰ واحد از این ویتامین سفارش می شود. منبع: مین فود 1399/05/31 12:06:51 5.0 از 5 1955 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , ایمنی , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نانوایی ها نان ساده پخت کنند انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جدیدترین ها رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی