ایرانیان سالانه چقدر مواد لبنی مصرف می كنند در گزارش مین فود مطرح شد؛ به گزارش مین فود رئیس انجمن تغذیه ایران، نسبت به تبعات كاهش سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در كشور اخطار داد. جلال الدین میرزای رزاز، در گفتگو با خبرنگار مهر، به صدمه های ناشی از مصرف پایین شیر و لبنیات در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: مهم ترین عارضه کمبود مصرف لبنیات، مبتلا شدن به پوکی استخوان است.وی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در ایران حدود ۶۵ تا ۷۰ لیتر است، اضافه کرد: این سرانه در کشورهای توسعه یافته حدود ۲۰۰ لیتر است که نشان داده است مصرف لبنیات در کشورمان مطلوب نمی باشد.میرزای رزاز، خواص مفید شیر و لبنیات را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: مصرف شیرهایی که حداکثر ۳ درصد چربی دارند، عامل مهمی در پیشگیری افراد از مبتلا شدن به انواع بیماری ها تلقی می شود.رئیس انجمن تغذیه ایران، با اشاره به شیوع ویروس کرونا، مصرف مواد لبنی را برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: مهم ترین راهکار مقابله با بیماری های ویروسی و عفونی، تقویت سیستم ایمنی بدن است که در این بین، نقش لبنیات را نمی توان منکر شد.وی اظهار داشت: محصولات لبنی که در کارخانجات صنایع غذایی کشور تهیه و تولید می شود، کاملا مطمئن و سلامت است. بنابراین، سفارش ما به هموطنان، استفاده از محصولات لبنی پاستوریزه و استرلیزه است. منبع: minfood.ir 1399/06/06 23:33:49 5.0 از 5 1601 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی