اعلام نتایج بررسی مصرف مواد غذایی و خوراكی در ایران سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه اعلام كرد؛ سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، از اعلام نتایج طرح بزرگ بررسی مصرف در كشور تا ۴ ماه آینده اطلاع داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات کشور، اظهار داشت: یکی از کارهایی که در انستیتو انجام می شود، محاسبه سالانه مصرف در کشور است که نتایج آن برای برنامه ریزی های بعدی به سازمان ها و وزارتخانه های ذیربط ارائه می شود. وی ادامه داد: علاوه بر این در حال آماده سازی برای برگزاری پنجمین دوره طرح بزرگ بررسی مصرف هستیم که ۹۵ درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم طی چهار ماه آینده نتایج آنرا استخراج و در اختیار وزارتخانه ها قرار دهیم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان داشت: در واقع جزئی ترین مسائل خوراکی و تغذیه ایرانی در این کار ملی و بزرگ مورد بررسی قرار می گیرد که می تواند در تصمیم گیری ها و سیاستگذاری های وزارتخانه های مرتبط اثرگذار باشد. رزاز در ادامه به سرانه مصرف آبزیان در کشور اشاره نمود و بیان داشت: سرانه مصرف آبزیان در کشورهای اروپایی ۲۰ تا ۲۲ کیلوگرم است و در ایران این میزان از ۱۰ به ۱۲ کیلوگرم رسیده که نشان داده است ریل گذاری ها در سال های گذشته به درستی انجام شده است و باید به شکل انسجام یافته به سمت افزایش سرانه مصرف آبزیان حرکت نماییم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خاطرنشان کرد: ایران در مورد برنامه های منطقه ای و فرامنطقه ای جزو کشورهایی هستیم که در پایگاه تغذیه و غذا قرار گرفته ایم و رقابت شدیدی بین ایران، عراق و عربستان وجود دارد. وی اظهار داشت: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بعنوان قدیمی ترین نهاد آموزش و پژوهش در حوزه تغذیه فعالیت داشته و آمادگی دارد که زمینه همکاری ها در موضوعات علمی را با شیلات فراهم آورد. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور تعداد دانشجویان انستیتو و دانشکده را ۸۰۰ نفر در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانست که از این تعداد ۸۰ تا ۱۰۰ دانشجو شامل مقطع PHD هستند. رزاز درباره تفاهم نامه همکاری مشترک بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشو و سازمان شیلات کشور اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در تفاهم نامه به آن اشاره شده است، تعیین ارزش غذایی آبزیان و سایر ماهیان است که در سال های گذشته هم بوده و طی دو سال قبل در جدول ترکیبات محاسبه شده است. اما نمی تواند بعنوان مجموعه کامل از انواع آبزیان در کل کشور جهت بررسی ها و مطالعات بعدی کار کرده است. وی ادامه داد: آلودگی آب یکی از نگرانی های مردم است که این آمادگی وجود دارد تا در این مورد اقداماتی شود. منبع: مین فود 1399/06/28 14:47:27 5.0 از 5 1874 تگهای خبر: آب , برنامه , تغذیه , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه کلید رفع مشکلات گوارشی بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی میوه ای با خواص ضد سرطان انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت پربحث ترین ها شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده جدیدترین ها شاه کلید رفع مشکلات گوارشی میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی