آب لیموی صنعتی و خانگی فاقد ویتامین C است مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: به گزارش مین فود مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه لیمو به صورت محدود در كشور كشت می شود، اظهار داشت: آبلیموی كارخانه ای از لحاظ خاصیت با آب لیموهای خانگی تفاوت ندارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دکتر محمدحسین عزیزی، با اشاره به شایعاتی که درباب برخی فرآورده های غذایی وجود دارد، اظهار نمود: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فرآوری شده در کارخانجات مطرح می شود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چونکه سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراورده های تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد. وی ادامه داد: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فرآوری می شود، باتوجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتاً بالای آن در کشور، آب لیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید می شوند. عزیزی با اعلان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوه ها است، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانه ها فرموله شده، رقیق و فرآوری می شود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونه های خانگی ندارد. وی با اشاره به اینکه آبلیمو اساساً چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها بعنوان چاشنی مطرح است، سفارش کرد بهتر است جهت استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد. 1399/07/04 20:36:17 5.0 از 5 2043 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , صنعت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج فیش حج گلخانه متخصص سئو پربیننده ترین ها در اجرای اسناد بالادستی برمبنای نظر کارشناسان و مبتنی بر امکانات کشور عمل می کنیم نظارت ۱۵۷ تیم بهداشتی بر مواد غذایی در مرزهای غربی در روزهای اربعین حسینی مدیرعامل جدید بنیاد برکت و مشاور رییس ستاد اجرائی فرمان امام منصوب شدند اجاره وثیقه ملکی پربحث ترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت جدیدترین ها بهبود کیفیت و سلامت نان در دستور کار درمان سرماخوردگی با یک روش ساده بومی سازی در تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی ارسال نامه ترمیم مبلغ اضافه کاری پرستاران به دولت خرید آیفون 16 پرو قسطی از آوافون ظفرقندی: مقدار زیادی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد استقرار آمبولانس تمام وقت در معدن طزره دامغان سه میلیون قوطی شیرخشک در مهر ماه توزیع شد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی