عصرها شیر نیمه گرم بنوشید تا از اضطراب كرونا راحت شوید رئیس انجمن تغذیه عنوان كرد؛ مین فود: رئیس انجمن تغذیه ایران، اظهار داشت: افرادی كه در بحران كرونا گرفتار افسردگی و اضطراب شده اند، بهتر است عصرها شیر نیمه گرم بنوشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، گفت: برای ارتقا سیستم ایمنی بدن باید از مواد غذایی که دارای یکسری ویتامین های محلول در چربی شامل ویتامین A، B، E استفاده نمود. همین طور استفاده از ویتامین A و B به تبعیت از رژیم غذایی متنوع که بیش از ۸۵ درصد مواد معدنی را تامین می کند، موثر است.وی اظهار داشت: برای آن دسته از هموطنان که با کمبود ویتامین D مواجهند، سفارش می شود این ویتامین به صورت مکمل مصرف شود.میرزای رزاز افزود: ویتامین D بطور معمول و به صورت روزانه ۱۰۰۰ واحدی و به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار ۵۰ هزار واحدی مصرف می شود که باید بوسیله داروخانه ها تهیه شود. اما در روزهای کرونا مصرف ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D کافی است.وی در مورد سایر ریز مغذی ها شامل زینک و سلنیوم، اظهار داشت: این ریز مغذی ها در همه غذاها یافت می شود. سفارش سازمان بهداشت جهانی این است که ویتامین C را بوسیله غذا و سبزیجات در روزهای کرونا استفاده نمود. 1399/07/18 10:52:47 5.0 از 5 1666 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی