نقش ویتامین D در كاهش شدت كرونا و بهبودی بیماران مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاكید كرد؛ مین فود: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر لزوم مصرف ویتامین D برای پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا تاكید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به اینکه کمبود ویتامین D در بدن انسان ها یک مشکل جهانی است، اظهار داشت: کمبود ویتامین D در میان ایرانی شیوع بالایی دارد. وی ادامه داد: سفارش می شود برای پیش گیری از ابتلاء به کرونا افراد بزرگسال هر ماه یک عدد قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین D و کودکان زیر ۱۲ سال هر دو ماه یک عدد از همین قرص را مصرف کنند. برای کودکان با سن زیر دو سال نیز قطره ویتامین D تجویر می شود. عبداللهی اظهار داشت: رعایت برنامه غذایی مناسب و صحیح نقش مهمی در تقویت دستگاه ایمنی بدن و پیش گیری از کووید ۱۹ دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: مصرف ویتامین D حتی در دوران ابتلاء به کرونا نیز در کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ و بهبودی سریع فرد بیمار اهمیت زیادی دارد. عبدالهی با تاکید بر اهمیت تعادل در مصرف مواد غذاییt اظهار داشت: هر دو حالت چاقی، اضافه وزن و یا لاغری و کم وزنی در انسان، در ضعف دستگاه ایمنی بدن و ابتلاء به کرونا نقش دارند. منبع: minfood.ir 1399/08/06 22:37:24 5.0 از 5 1503 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی