مكمل ویتامین C در بهبود كووید ۱۹ موثر است یافته محققان نیوزیلندی؛ محققان باردیگر تاكید می كنند كه ویتامین C در درمان كووید 19 موثر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعه پژوهشگران دانشگاه اوتاگو نیوزیلند نشان میدهد ویتامین C می تواند برای درمان کووید ۱۹ بویژه در مراحل حاد و شدید قابل استفاده باشد. به گفته پژوهشگران، اسید اَسکوربیک یا ویتامین C، تنظیم کننده واکنش های میزبان به کروناویروس است. محققان در این مطالعه، بر کمبود ویتامین C در عفونت های تنفسی و همین طور نقش آن در پیشگیری و درمان سرماخوردگی و ذات الریه و نقش آن در درمان سپسیس و کووید ۱۹ تمرکز کردند. یافته های مطالعه نشان میدهد که مصرف ویتامین C خوراکی سبب کاهش احتمال ابتلاء به عفونت های تنفسی و همین طور طول مدت آن می شود و ویتامین C درون وریدی سبب کاهش مرگ و میر، مدت بستری ماندن در بخش ICU و بیمارستان، مدت زمان نیاز به دستگاه تنفسی ونتیلاتور در عفونت های حاد تنفسی می شود. منابع غذایی ویتامین C شامل فلفل قرمز، پرتقال، توت فرنگی، بروکلی، انبه و لیمو است. ویتامین C برای واکنش های ایمنی لازم و ضروری می باشد. این ویتامین دارای خاصیت های مهم ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی، ضدویروسی است. محققان تاکید دارند افراد در گروه های پرخطر ابتلاء به کووید ۱۹ و دارای کمبود ویتامین C باید روزانه مکمل ویتامین C مصرف کنند. منبع: مین فود 1399/08/20 12:33:45 5.0 از 5 1332 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , ایمنی , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی