نان و غلات روزانه مصرف شود توصیه های تغذیه ای در روزهای كرونایی؛ مین فود: مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشكی تهران، در رابطه با تغذیه روزهای كرونائی و نیازهای بدن، نكاتی را متذكر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، احمدرضا درستی، با عنوان این مطلب که بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دو طرفه وجود دارد، اظهار داشت: کسانی که تغذیه خوبی ندارند و گرفتار سوءتغذیه شده و ایمنی بدن آنها کاهش پیدا کرده است، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به کرونا هستند. وی ادامه داد: شستن دست ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، به سلامت و ایمنی بدن ما کمک می نماید. مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اشاره کرد: افراد باید بین ۶ تا ۱۱ واحد (هر واحد ۳۰ گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته ای مصرف کنند. وی افزود: خوردن سبزی ها و میوه های زمستانی موجب می شود که ویتامین C مورد نیاز بدن تامین شود. درستی با عنوان این مطلب که یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است، اظهار داشت: قرار دادن ماهی در برنامه غذایی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می تواند ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کند. منبع: minfood.ir 1399/08/28 13:57:25 5.0 از 5 895 تگهای خبر: آب , ایمنی , برنامه , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل جدیدترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی