نقش ویتامین D در مقابله با كرونا در گزارش مین فود مطرح شد؛ به گزارش مین فود یك فوق تخصص غدد، ضمن اشاره به اهمیت مصرف ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی بدن، نسبت به تأثیر مخرب ناشی از مصرف بی رویه آن بر روی كبد و كلیه اخطار داد. ساسان شرقی، در مورد مصرف مکملی مانند ویتامین D برای جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ویتامین D یکی از ویتامین های مهم برای تقویت سیستم ایمنی است که متاسفانه در منابع غذایی ما کمتر یافت می شود، ازاین رو کشورهای گوناگون از سال ها پیش تلاش کردند با غنی سازی مواد غذایی با این ویتامین پاسخگوی نیاز بدن به دریافت این ویتامین باشند اما کافی نیست.این فوق تخصص غدد ضمن اشاره به اینکه ۸۰ درصد افراد در ایران با کمبود ویتامین D مواجه اند، اظهار نمود: پیشنهاد می شود افرادی که با کمبود این ویتامین مواجه می شوند به صورت ماهانه یک قرص ۵۰ هزار واحد بین المللی یا روزانه یک قرص هزار واحدی و یا هر شش ماه یک آمپول را تزریق کنند البته این مقادیر در افرادی که با کمبود بیشتر این ویتامین روبه رو می شوند باید به مدت سه ماه هر هفته یک قرص ۵۰ هزار واحدی و بعد از آن ماهانه یک بار مصرف شود.شرقی در مورد اثر ویتامین D در مقابله با بیماری کرونا، اضافه کرد: ویتامین D سبب کاهش و شدت بروز کرونا می شود اما اثرگذاری این بیماری در زمان ابتلاست نه جلوگیری از مبتلا شدن به این شکل که افراد مبتلا به کرونا هفته ای یک عدد قرص ویتامین D و بعد از آن به مدت سه ماه هر هفته باید مصرف کنند تا شدت این بیماری کاهش پیدا کند.وی افزود: ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است و مانند ویتامین های محلول در آب که به سادگی از طریق کلیه دفع می شوند نیست ازاین رو می تواند مانند چربی ها در کبد و حتی در کلیه ذخیره شود و اثرات مخربی را به دنبال داشته باشد.این فوق تخصص غدد ضمن اشاره به تأثیر مخرب ناشی از مصرف بی رویه این مکمل بر کبد و کلیه، اظهار داشت: در صورت مصرف بیش از حد این ویتامین کلیسم خون بالا می رود بدین سان ما شاهد کم کاری کلیه و کبد خواهیم شد ازاین رو تنها افرادی که مبتلا به کمبود پاراتیروئید هستند اجازه مصرف بیشتر از مقادیر ذکر شده از این ویتامین را دارند که آنها هم نمونه های نادری هستند در غیر اینصورت مصرف بیش از حد این ویتامین را به هیچ عنوان سفارش نمی نماییم. 1399/09/07 14:43:04 5.0 از 5 1023 تگهای خبر: آب , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی