راهكارهای مقابله با كبد چرب یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ یك متخصص تغذیه با اشاره به عوامل مبتلاشدن به كبد چرب، به ارائه سفارش های تغذیه ای جهت جلوگیری از بروز این بیماری پرداخت. احمدرضا درستی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بیماری کبد چرب غیر الکلی یک بیماری رایج است که متأسفانه در ظاهر افراد معین نیست در صورتیکه چربی بالای کبد مانند هپاتیت سبب تغییر رنگ چشم ها می شود و تنها با انجام آزمایش تشخیص آن امکان پذیر است. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار نمود: بروز بیماری کبد چرب دربعضی از افراد می تواند همراه با سرگیجه، ناراحتی گوارشی باشد اما در بیشتر مواقع مانند بیماری دیابت می تواند به صورت پنهان باشد و خطرات آن همچنان برقرار باقی بماند. وی با تاکید بر نقش کبد بعنوان یکی از اعضای اصلی بدن بیان کرد: ویتامین های محلول در چربی، اسیدهای چرب و بطور کلی هر مواد مغذی حاصل از مواد غذایی ما توسط کبد ذخیره می شوند برای مثال کبد ورزشکاران گلیکوژل مورد نیاز آنها را تامین می کند و یا در زمان روزه داری در طول ساعاتی که روزه هستیم بدن بوسیله گلوکز حاصل از کارکرد کبد سوخت و ساز مورد نیاز خودرا تامین می کند بدین سبب اگر عملکرد کبد درست نباشد فرد ضعیف می شود. درستی عنوان کرد: در صورت مصرف کربوهیدرات کبد که مسئولیت ذخیره مواد را برعهده دارد کربوهیدرات را ذخیره می کند بدین سان چربی افزایش می یابد در چنین مواقعی کبد شبیه به پلاستیک شده و آغاز به خفه شدن می کند که در اصطلاح پزشکی به آن سیروز کبدی گفته می شود، متأسفانه در بیمارانی که در موارد حاد ابتلاء به کبد چرب هستند کبد غیرقابل برگشت است و منجر به مرگ می شود. وی با اشاره به نقش تغذیه نامناسب در بروز کبد چرب گفت: کاهش مصرف غذاهای فوری، ارزان و پرچرب، فست فودهایی که در روغن های اکسیدشده تهیه می شوند همین طور نان ها و برنجی که با آرد سفید تهیه شده اند؛ میوه ها، لبنیات، سبزیجات و غلات سبوس دار در کنار افزایش مصرف نان های سبوس دار مانند نان جو، برنج قهوه ای (در صورت مصرف از برنج سفید آنرا به یک تا دو بار در هفته آن هم به صورت دم کرده محدود کنید) نقش بسیار مهمی در بروز کبد چرب دارد. این متخصص تغذیه اظهار داشت: کله پاچه بعنوان یکی از غذاهای بسیار مضرر برای کبد است، چونکه کبد مسئولیت ذخیره مواد مغذی را دارد، از آنجایی که کله پاچه از تری گلیسیرید بالایی برخوردارست می تواند چربی کبد را بالا ببرد. همین طور برخلاف تصور عموم در خصوص مصرف گوشت، مرغ و ماهی، باید گفت در صورت زیاده روی در مصرف هریک از این فرآورده ها پروتئین و چربی فراوانی به کبد می رسد همین طور میزان اسیداوریک در بدن بالا رفته که می تواند در مفاصل رسوب و عملکرد کلیه را نیز کم کند. درستی در آخر اشاره کرد: مصرف سبزیجات پخته و خام مانند ریواس، کلم، کرفس، هویج، شلغم، لبو، سبزی خوردن، گوجه، کاهو، خیار؛ میوه ها به صورت دو تا سه واحد در روز برای مثال انار به همراه دانه و ورقه های نازک آن و پرتقال به همراه پوست سفید نازک آن؛ شیر و لبنیات کم چرب؛ کاهش مصرف شیرینی هایی مانند عسل، مربا، شیرینی، نوشابه، نوشیدنی های شیرین؛ خواب و فعالیت مناسب تا حد زیادی از بروز کبد چرب جلوگیری می کند. 1399/09/07 23:54:32 5.0 از 5 1316 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی