ارتباط رژیم غذایی مدیترانه ای با كاهش خطر مبتلا شدن به دیابت در زنان مطالعات محققان دانشگاه هاروارد نشان می دهد؛ مین فود: شواهد زیادی نشان داده است که تغذیه شبیه رژیم غذایی مردم ساکن در حاشیه دریای مدیترانه به جلوگیری از دیابت نوع۲ کمک می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دریافتند رژیم غذای مدیترانه ای که سرشار از چربی های سالم، میوه و سبزیجات است، ۳۰ درصد باعث کاهش احتمال ابتلاء به دیابت در زنان می شود. تحقیقات جدید شامل بررسی چندین مکانیسم در بدن برای شناسایی تفاوت بین گروه رژیم غذایی مدیترانه ای و گروه رژیم غذایی عادی است که می تواند منجر به کاهش خطر ابتلاء به بیماری شود. دکتر «سامیا مورا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «پیام این یافته ها این است که آنچه مردم حالا می خورند، حتی تا یک ربع قرن بعد برای سلامتی شأن مهم می باشد. خیلی از افراد می خواهند تاثیر رژیم غذایی را بر خطرات سلامت خود نادیده بگیرند.» افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند تمایل دارند با روغن زیتون که یک چربی مفید برای قلب است پخت و پز کنند، مقدار زیادی میوه، سبزیجات، حبوبات، آجیل و دانه ها، همینطور مقادیر کمی ماهی و محصولات لبنی، و مقادیر محدودی گوشت قرمز و فرآوری شده مصرف کنند. در مطالعه فعلی، ۲۵، ۳۱۷ زن بین سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۷ تحت نظر بودند. محققان از داده های در ارتباط با پرسشنامه مصرف مواد خوراکی و نمونه های خون جمع آوری شده در زمان ثبت نام در مطالعه استفاده کردند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۵۲.۹ سال بود. محققان دریافتند که در طول مدت ۲۰ سال، ۲۳۰۷ نفر از شرکت کنندگان به دیابت نوع ۲ مبتلا شدند. افرادی که رژیم غذایی شأن بسیار نزدیک به رژیم غذایی مدیترانه ای بود ۳۰ درصد کمتر از بقیه مبتلا به دیابت نوع۲ شده بودند. این نتایج نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای نشانه ای برای تغذیه سالم و احتمالاً یک سبک زندگی سالم می باشد. به قول محققان، کاهش خطر ابتلاء به دیابت امکان دارد به این علت باشد که رژیم غذایی مدیترانه ای غذاهای ناسالم را جایگزین غذاهایی می کند که التهاب یا مقاومت به انسولین را تقویت نمی کنند و احتمالاً مقاومت به انسولین و عملکرد سلول های بتا را بهبود می بخشند؛ عملکرد اصلی سلول های بتا تولید و ترشح انسولین است، هورمونی که سطح گلوکز خون را تنظیم می کند. منبع: minfood.ir 1399/09/14 12:29:26 5.0 از 5 1163 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی