ارتباط مصرف میوه های خشك با رژیم غذایی و سلامت بهتر یافته جدید محققان؛ مین فود: پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که تشویق مردم به خوردن میوه خشک بیشتر، بدون شکر اضافه شده، می تواند روشی موثر برای افزایش مصرف مواد مغذی حیاتی در بدن آنها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بررسی های اخیر نشان میدهد مصرف کم میوه در دنیا، عامل اصلی بروز بیماریها و ناتوانایی های در رابطه با رژیم غذایی است. میوه منبع خوبی از مواد مغذی مانند فیبر و پتاسیم است که خیلی از افراد در رژیم غذایی خود ندارند. همین طور میوه حاوی مواد مغذی فعال زیستی است که فواید سلامتی دیگری نظیر پلی فنول ها و کاروتنوئیدها را فراهم می آورد. تحقیقات نشان میدهد که خوردن میوه با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد. عوامل مختلفی ممکنست در مصرف کم میوه تازه توسط افراد نقش داشته باشد همچون محدود بودن دسترسی، هزینه زیاد و فسادپذیری بالا. مصرف بیشتر میوه خشک می تواند یک چاره خوب دراین زمینه باشد. میوه خشک از نظر قیمت، در دسترس بودن و سهولت ذخیره سازی و حمل و نقل مزایای زیادی نسبت به میوه تازه دارد. همین طور می تواند جایگزین میان وعده های ناسالم سرشار از قند، نمک و چربی اشباع شود. با این حال، نگرانی هایی در مورد مصرف بیش از اندازه که منجر به دریافت کالری بسیار زیاد می شود وجود دارد برای اینکه میوه خشک، نوع پرکالری میوه است. آنها دریافتند که افراد در روزهایی که میوه خشک مصرف می کنند، مواد مغذی اصلی بیشتری نظیر فیبر غذایی و پتاسیم دریافت می کنند. بااینکه کالری مصرفی شأن هم بیشتر است. محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در نظرسنجی از ۲۵، ۵۹۰ نفر دریافتند افرادی که مقادیر زیادی میوه خشک مصرف می کردند دارای رژیم غذایی بهتر، شاخص توده بدنی کمتر، اندازه دور کمر کوچک تر، و فشار خون سیستولیک پایین تر بودند. محققان در مقایسه روزهایی که یک شرکت کننده میوه خشک مصرف کرده بود با روزهایی که آنرا مصرف نکرده بود، دریافتند که میانگین مصرف کربوهیدرات ها، فیبر غذایی، پتاسیم و چربی اشباع نشده در روزهایی که میوه خشک مصرف کرده بودند بیشتر است. منبع: مین فود 1399/09/16 13:10:21 5.0 از 5 1238 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی