ارتباط مصرف میوه های خشك با رژیم غذایی و سلامت بهتر یافته جدید محققان؛ مین فود: پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که تشویق مردم به خوردن میوه خشک بیشتر، بدون شکر اضافه شده، می تواند روشی موثر برای افزایش مصرف مواد مغذی حیاتی در بدن آنها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بررسی های اخیر نشان میدهد مصرف کم میوه در دنیا، عامل اصلی بروز بیماریها و ناتوانایی های در رابطه با رژیم غذایی است. میوه منبع خوبی از مواد مغذی مانند فیبر و پتاسیم است که خیلی از افراد در رژیم غذایی خود ندارند. همین طور میوه حاوی مواد مغذی فعال زیستی است که فواید سلامتی دیگری نظیر پلی فنول ها و کاروتنوئیدها را فراهم می آورد. تحقیقات نشان میدهد که خوردن میوه با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد. عوامل مختلفی ممکنست در مصرف کم میوه تازه توسط افراد نقش داشته باشد همچون محدود بودن دسترسی، هزینه زیاد و فسادپذیری بالا. مصرف بیشتر میوه خشک می تواند یک چاره خوب دراین زمینه باشد. میوه خشک از نظر قیمت، در دسترس بودن و سهولت ذخیره سازی و حمل و نقل مزایای زیادی نسبت به میوه تازه دارد. همین طور می تواند جایگزین میان وعده های ناسالم سرشار از قند، نمک و چربی اشباع شود. با این حال، نگرانی هایی در مورد مصرف بیش از اندازه که منجر به دریافت کالری بسیار زیاد می شود وجود دارد برای اینکه میوه خشک، نوع پرکالری میوه است. آنها دریافتند که افراد در روزهایی که میوه خشک مصرف می کنند، مواد مغذی اصلی بیشتری نظیر فیبر غذایی و پتاسیم دریافت می کنند. بااینکه کالری مصرفی شأن هم بیشتر است. محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در نظرسنجی از ۲۵، ۵۹۰ نفر دریافتند افرادی که مقادیر زیادی میوه خشک مصرف می کردند دارای رژیم غذایی بهتر، شاخص توده بدنی کمتر، اندازه دور کمر کوچک تر، و فشار خون سیستولیک پایین تر بودند. محققان در مقایسه روزهایی که یک شرکت کننده میوه خشک مصرف کرده بود با روزهایی که آنرا مصرف نکرده بود، دریافتند که میانگین مصرف کربوهیدرات ها، فیبر غذایی، پتاسیم و چربی اشباع نشده در روزهایی که میوه خشک مصرف کرده بودند بیشتر است. منبع: مین فود 1399/09/16 13:10:21 5.0 از 5 1375 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی