ارتباط مصرف میوه های خشك با رژیم غذایی و سلامت بهتر یافته جدید محققان؛ مین فود: پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که تشویق مردم به خوردن میوه خشک بیشتر، بدون شکر اضافه شده، می تواند روشی موثر برای افزایش مصرف مواد مغذی حیاتی در بدن آنها باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بررسی های اخیر نشان میدهد مصرف کم میوه در دنیا، عامل اصلی بروز بیماریها و ناتوانایی های در رابطه با رژیم غذایی است. میوه منبع خوبی از مواد مغذی مانند فیبر و پتاسیم است که خیلی از افراد در رژیم غذایی خود ندارند. همین طور میوه حاوی مواد مغذی فعال زیستی است که فواید سلامتی دیگری نظیر پلی فنول ها و کاروتنوئیدها را فراهم می آورد. تحقیقات نشان میدهد که خوردن میوه با کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد. عوامل مختلفی ممکنست در مصرف کم میوه تازه توسط افراد نقش داشته باشد همچون محدود بودن دسترسی، هزینه زیاد و فسادپذیری بالا. مصرف بیشتر میوه خشک می تواند یک چاره خوب دراین زمینه باشد. میوه خشک از نظر قیمت، در دسترس بودن و سهولت ذخیره سازی و حمل و نقل مزایای زیادی نسبت به میوه تازه دارد. همین طور می تواند جایگزین میان وعده های ناسالم سرشار از قند، نمک و چربی اشباع شود. با این حال، نگرانی هایی در مورد مصرف بیش از اندازه که منجر به دریافت کالری بسیار زیاد می شود وجود دارد برای اینکه میوه خشک، نوع پرکالری میوه است. آنها دریافتند که افراد در روزهایی که میوه خشک مصرف می کنند، مواد مغذی اصلی بیشتری نظیر فیبر غذایی و پتاسیم دریافت می کنند. بااینکه کالری مصرفی شأن هم بیشتر است. محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در نظرسنجی از ۲۵، ۵۹۰ نفر دریافتند افرادی که مقادیر زیادی میوه خشک مصرف می کردند دارای رژیم غذایی بهتر، شاخص توده بدنی کمتر، اندازه دور کمر کوچک تر، و فشار خون سیستولیک پایین تر بودند. محققان در مقایسه روزهایی که یک شرکت کننده میوه خشک مصرف کرده بود با روزهایی که آنرا مصرف نکرده بود، دریافتند که میانگین مصرف کربوهیدرات ها، فیبر غذایی، پتاسیم و چربی اشباع نشده در روزهایی که میوه خشک مصرف کرده بودند بیشتر است. منبع: مین فود 1399/09/16 13:10:21 5.0 از 5 1355 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی