مصرف پنیر به كاهش زوال شناختی كمك می نماید مطالعات نشان می دهد؛ برمبنای تحقیقات جدید، تغذیه ممکنست تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سال های بعد داشته باشد. یافته ها نشان میدهد پنیر در مقابل مشکلات شناختی در رابطه با سن نقش حفاظتی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا داده های جمع آوری شده از ۱۷۸۷ فرد در رده سنی ۴۶ تا ۷۷ سال را در بریتانیا بررسی کردند.این شرکت کنندگان در میان سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، پرسشنامه هایی را تکمیل کردند و سپس در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و مجدداً ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، تحت دو ارزیابی مجدد قرار گرفتند.شرکت کنندگان در این سوالات در مورد نوع غذای مصرفی شأن پاسخ دادند. محققان پس از بررسی پاسخ شرکت کنندگان به نتایج زیر دست یافتند: ۱. نشان داده شد که پنیر محافظ ترین ماده غذایی در مقابل مشکلات شناختی در رابطه با سن، حتی در اواخر عمر است.۲. مشخص شد که مصرف هفتگی گوشت بره، و نه سایر گوشت های قرمز، سبب بهبود قدرت شناختی طولانی مدت می شود.۳. مصرف بیش از اندازه نمک بد است، اما فقط افرادی که در معرض ابتلاء به بیماری آلزایمر هستند برای جلوگیری از مشکلات شناختی به مرور زمان می توانند در این مورد بخشایش کنند.محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذایی می تواند از بیماری و زوال شناختی پیشگیری نماید. 1399/09/25 22:40:35 5.0 از 5 1205 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی