مصرف پنیر به كاهش زوال شناختی كمك می نماید مطالعات نشان می دهد؛ برمبنای تحقیقات جدید، تغذیه ممکنست تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سال های بعد داشته باشد. یافته ها نشان میدهد پنیر در مقابل مشکلات شناختی در رابطه با سن نقش حفاظتی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایالتی آیووا داده های جمع آوری شده از ۱۷۸۷ فرد در رده سنی ۴۶ تا ۷۷ سال را در بریتانیا بررسی کردند.این شرکت کنندگان در میان سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، پرسشنامه هایی را تکمیل کردند و سپس در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و مجدداً ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، تحت دو ارزیابی مجدد قرار گرفتند.شرکت کنندگان در این سوالات در مورد نوع غذای مصرفی شأن پاسخ دادند. محققان پس از بررسی پاسخ شرکت کنندگان به نتایج زیر دست یافتند: ۱. نشان داده شد که پنیر محافظ ترین ماده غذایی در مقابل مشکلات شناختی در رابطه با سن، حتی در اواخر عمر است.۲. مشخص شد که مصرف هفتگی گوشت بره، و نه سایر گوشت های قرمز، سبب بهبود قدرت شناختی طولانی مدت می شود.۳. مصرف بیش از اندازه نمک بد است، اما فقط افرادی که در معرض ابتلاء به بیماری آلزایمر هستند برای جلوگیری از مشکلات شناختی به مرور زمان می توانند در این مورد بخشایش کنند.محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذایی می تواند از بیماری و زوال شناختی پیشگیری نماید. 1399/09/25 22:40:35 5.0 از 5 957 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل جدیدترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی