ارتباط مصرف قهوه و كاهش خطر مبتلاشدن به سرطان پروستات مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: پژوهشگران دریافتند نوشیدن روزانه هر یک فنجان قهوه اضافی با کاهش ریسک یک درصدی مبتلاشدن به سرطان پروستات مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد نوشیدن چندین فنجان قهوه در روز ممکنست با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات ارتباط داشته باشد. سرطان پروستات دومین سرطان شایع و ششمین علت اصلی مرگ سرطان در مردان است. از هر چهار مورد تقریباً سه مورد در کشورهای پیشرفته رخ می دهد و از دهه ۱۹۷۰، موارد جدید این بیماری در کشورهای آسیایی همچون ژاپن، سنگاپور و چین به شدت افزایش یافته است. مصرف قهوه با کاهش نسبی خطر ابتلاء به سرطان های کبد، روده و سینه ارتباط دارد، اما هنوز هیچ مدرک قطعی در مورد نقش احتمالی آن در کاهش خطر سرطان پروستات وجود ندارد. آنها داده های مربوط به ۱۶ مطالعه را بررسی کردند. نتایج نشان داد در مقایسه با پایین ترین میزان مصرف قهوه، بالاترین میزان با کاهش ۹ درصدی خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه بود و هر فنجان اضافی در روز با کاهش خطر ۱ درصدی مرتبط می باشد. به گفته پژوهشگران، توضیحات بیولوژیکی قابل قبولی برای این مساله وجود دارد. قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد، دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و بر سطح هورمون های جنسی تأثیر می گذارد. همه اینها ممکنست در شروع، توسعه و پیشرفت سرطان پروستات تأثیرگذار باشند. این مطالعه نشان میدهد که افزایش مصرف قهوه ممکنست با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه باشد. تحقیقات بیشتر هنوز برای کشف مکانیسم های اساسی و ترکیبات فعال در قهوه ضروری می باشد. منبع: مین فود 1399/10/27 18:50:52 0.0 از 5 1523 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی