رژیم غذایی مدیترانه ای بیماری پاركینسون را به تاخیر می اندازد یافته محققان كانادایی؛ نتایج یک مطالعه جدید، ارتباط شدیدی بین پیروی از رژیم های غذایی MIND و رژیم غذایی مدیترانه ای و تاخیر در شروع بیماری پارکینسون را نشان داده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در حالیکه مدت هاست محققان از اثرات محافظت نورونی رژیم غذایی MIND در بیماری هایی مانند آلزایمر و زوال عقل اطلاع دارند، این مطالعه برای نخستین بار است که ارتباط بین این رژیم و سلامت مغز را برای بیماری پارکینسون نشان داده است. رژیم غذایی MIND تلفیق دو رژیم غذایی بسیار معروف یعنی رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم غذایی شیوه های توقف فشار خون بالا معروف به DASH است. دکتر «سیلک اپل کرسول»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا، در اینباره می گوید: «این مطالعه نشان داده است افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در صورتیکه الگوی غذایی شأن منطبق با رژیم نوع مدیترانه ای باشد، در سنین بالاتری به بیماری پارکینسون مبتلا می شوند. این تفاوت سنی، تا ۱۷ سال بعد در زنان و ۸ سال بعد در مردان مشاهده شده است.» وی در ادامه می افزاید: «کمبود دارو برای پیشگیری یا به تأخیر انداختن بیماری پارکینسون وجود دارد اما ما خوشبین هستیم که تغذیه می تواند به صورت بالقوه شروع بیماری را به تأخیر بیندازد.» در مطالعه ای بر روی ۱۷۶ شرکت کننده، محققان پیروی افراد از این نوع رژیم ها و سن شروع بیماری پارکینسون را مورد بررسی قرار دادند. مشخصه اصلی این رژیم ها، کاهش مصرف گوشت و تمرکز بر مصرف بیشتر سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و چربی های سالم می باشد. آنها دریافتند که پیروی بیشتر از این رژیم ها شروع بیماری پارکینسون را در زنان تا ۱۷.۴ سال و در مردان تا ۸.۴ سال به تأخیر می اندازد. رژیم غذایی MIND تاثیر قابل ملاحظه ای بر سلامت زنان داشت، در حالیکه رژیم غذایی مدیترانه ای برای مردان تاثیر داشت. تفاوت در این دو رژیم غذایی بسیار جزئی است، اما می تواند بعنوان سرنخی برای تاثیر غذاهای خاص و ریزمغذی ها بر سلامت مغز باشد. اثرات مختلف پیروی از رژیم غذایی بین جنسیت ها قابل توجه است چونکه تقریباً ۶۰ درصد از افرادی که مبتلا به پارکینسون تشخیص داده می شوند مرد هستند. منبع: مین فود 1399/10/29 19:00:58 0.0 از 5 1154 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی